Sorum var Görümce

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde sarı kızım🐇💛 tarafından oluşturulan Görümce başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,234 kez görüntülenmiş, 75 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Görümce
Konbuyu başlatan sarı kızım🐇💛
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Görümcem geçen yıl boşanmışdı burda bizimle kaldı 2 yıl, o zamanlar beni kardeşiyle boşamak istiyodu bana iftiralar atdı, geçen yıl başqa birine kaçtı evlendi, şimdi kardeşinin çoçuğu olduğu için buraya gelnek istiyo ama ben onu görmek istemiyorum ne yapmam lazım ona karşı çok sinirliyim
Evinde ağırla çünkü twk senin evin değil kaynana ile yaşıyorsun eve gelmeesini istememek gibi bir lüksün yok ama . Geldiğinde asla samimi olma, gül ama aranda mesafe olsun ona hala o yaptığı pislikten sonra sinirli olduğunu bilsin

Ayazmasal

Kayıtlı Üye
rank
Evinde ağırla çünkü twk senin evin değil kaynana ile yaşıyorsun eve gelmeesini istememek gibi bir lüksün yok ama . Geldiğinde asla samimi olma, gül ama aranda mesafe olsun ona hala o yaptığı pislikten sonra sinirli olduğunu bilsin
Doğru arkadaş kaynanasiyla birlikte yaşıyor o istemese kaynanası kızım gelsin der ama dediğin gibi tavrında koymalı

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Görümcem geçen yıl boşanmışdı burda bizimle kaldı 2 yıl, o zamanlar beni kardeşiyle boşamak istiyodu bana iftiralar atdı, geçen yıl başqa birine kaçtı evlendi, şimdi kardeşinin çoçuğu olduğu için buraya gelnek istiyo ama ben onu görmek istemiyorum ne yapmam lazım ona karşı çok sinirliyim
Bence evine alma gerek yok gelmesin saçma insanlar hiç düzelmez hep huylu huyundadir değişmez onun için izin verme

Tüm sayfalar yüklendi.