Sorum var Görümce

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde sarı kızım🐇💛 tarafından oluşturulan Görümce başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,234 kez görüntülenmiş, 75 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Görümce
Konbuyu başlatan sarı kızım🐇💛
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿

Ayazmasal

Kayıtlı Üye
rank
Ay
Kıskançlıktan hep
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ay evet

Babası senin evin deyil diyo karışma diyo olmuş bitmiş bişey akılsız kadınsın diyo, yoruldum artık bunlardan bıktım.
Kocan bişey demiyor mu ya

Babası senin evin deyil diyo karışma diyo olmuş bitmiş bişey akılsız kadınsın diyo, yoruldum artık bunlardan bıktım.
Kocan bişey demiyor mu ya

Görümcem geçen yıl boşanmışdı burda bizimle kaldı 2 yıl, o zamanlar beni kardeşiyle boşamak istiyodu bana iftiralar atdı, geçen yıl başqa birine kaçtı evlendi, şimdi kardeşinin çoçuğu olduğu için buraya gelnek istiyo ama ben onu görmek istemiyorum ne yapmam lazım ona karşı çok sinirliyim
Canım sana iftiralar atan birini kardeşi bile olsa kocan nasıl eve sokmak istiyor önce oraya bakmak lazım bence?? senden önce eşinin eve sokmaması lazım onu ,ayırmaya çalışmak iftira atmak da ne demek sil hayatından ve eşinin hayatından öyle insandan ancak zarar gelir ve evde de öyle kimselerin işi olmaz

Bence muhatap olma gelmesinede izin verme sonuç olarak sana kötülüğü olmuş sana iftira atmış yuvani bozmaya çalışmış cizgini koy

Katılıyorum kuuzm❤️
Kesinlikle

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Canım sana iftiralar atan birini kardeşi bile olsa kocan nasıl eve sokmak istiyor önce oraya bakmak lazım bence?? senden önce eşinin eve sokmaması lazım onu ,ayırmaya çalışmak iftira atmak da ne demek sil hayatından ve eşinin hayatından öyle insandan ancak zarar gelir ve evde de öyle kimselerin işi olmaz

Kesinlikle
Canımsın 🥰🥰😘

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Görümce görmüyüm ömrümce 😂 Kaynananla yaşıyorsun gelme gitme deme gibi bir lüksün yok ama muhatap olmayıp kendi sınırların içerisine sokma

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 16. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık avakado büyüklügünde.
Bacaklar daha gelişmiş ve bebeğin tekmeleri özellikle 2. gebeliği ve zayıf olanlarda hissedilebilir. 18-20 haftaya kadar bebek hareketleri hissedilmeyebilir. kafa daha kolay yukarı kalkar. Uterus simfiziz üstünden 4 parmak yukarıda hissedilir. bu
dönemde 3’lü veya 4’lü test yaptırılmalı (15-18 haftalar arası).
Bebeğinizin boyu yaklaşık 17 cm ağırlıgı 110 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ohh ne güzel ya 🌼 yabide bnm bebeğim sabah 8 de uyandı hala uyumuyir daha doğrusu uyuyamiyiyir gaz sancısını sizce oğlumda hiç böyle bişey yaşamadım okda ilc da mi fayd aetmiyir bide bu aralar su kusuyor 3aylik dah
Canım gaz masajı yap bisiklet sürüşü yaptır sen kendin. Olabildiğince sıcak tut bebeğini karnına saat yönünde masaj yap ve zeytnyağ ver hakiki

Tüm sayfalar yüklendi.