Gösterilemeyen sevgi?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde merveofs tarafından oluşturulan Gösterilemeyen sevgi? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,053 kez görüntülenmiş, 43 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Gösterilemeyen sevgi?
Konbuyu başlatan merveofs
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

merveofs

Kayıtlı Üye
rank
Eşimin bana olan sevgisinden zerre şüphem yok hatta benim onu sevdiğimden bile çok seviyor diyebilirim ama bunu bana yansıtmakta aşırı çekimser kalıyor. İnsan sevildiğini bilse bile bunu zaman zaman hissetmek ister, his ayrı bir şeydir çünkü. Ona bunu söylediğimde ben bu kadarım daha fazlasını yapamıyorum vs diyor. Ben mi çok ilgi ve sevgi arsızıyım anlamıyorum yani 🤦🏻‍♀️

Ayşenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Eşimin bana olan sevgisinden zerre şüphem yok hatta benim onu sevdiğimden bile çok seviyor diyebilirim ama bunu bana yansıtmakta aşırı çekimser kalıyor. İnsan sevildiğini bilse bile bunu zaman zaman hissetmek ister, his ayrı bir şeydir çünkü. Ona bunu söylediğimde ben bu kadarım daha fazlasını yapamıyorum vs diyor. Ben mi çok ilgi ve sevgi arsızıyım anlamıyorum yani 🤦🏻‍♀️
😄Ayni bizi anlatmissin canim ama 5 yil onceki bizi😄zamana birak sonralari aciliyorlar duymaya hissetmeye ihtiyacimiz oldugunu anliyorlar benimki anladi insallah seninkide acilir zamanla

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Erkekler hep öyle sanırım canım mesela sana kendi eşimden örnek vereyim oda böyle çok sevdiğini belli etmez ilgi göstermez ama bazen öyle bir şey olur ki sevdiğini iliklerime kadar hissederim ve fazlasını beklemem çünkü erkeklerin yapı gereği bu sevgi ilgi olayını çok belli edemiyorlar biz kadinpar gibi değiller sende zamanla anlarsın bunu zaten o yüzden eşine durmadan neden böyle şeysin deme onuda bunaltirsin 🥰

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Erkek ler bazı konularda çekimser oluyor sanırım inşallah düzelir canını sıkma küçük şeyleri kafana takma

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
😄Ayni bizi anlatmissin canim ama 5 yil onceki bizi😄zamana birak sonralari aciliyorlar duymaya hissetmeye ihtiyacimiz oldugunu anliyorlar benimki anladi insallah seninkide acilir zamanla
Ne güzel sanırım biz yeni evli olduğumuz için böyle oluyor ben daha 7 aylık evliyim eşim şükür şu ana kadar bı dedigimi iki etmedi kalbimi de kırmadı ama ilk zaman ki hali gibi değil dediğiniz gibi yavaş yavaş açılıyor 🤭 kadınlar sanırım onlarda bziim gibi olsun istiyoruz 🥰

Ayşenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ne güzel sanırım biz yeni evli olduğumuz için böyle oluyor ben daha 7 aylık evliyim eşim şükür şu ana kadar bı dedigimi iki etmedi kalbimi de kırmadı ama ilk zaman ki hali gibi değil dediğiniz gibi yavaş yavaş açılıyor 🤭 kadınlar sanırım onlarda bziim gibi olsun istiyoruz 🥰
Aynen canim zamanla hersey yerine oturuyor ilk zamanlar odunum derdim diye diye adami degistirdim😂simdi butun ozel gunlerimizi kendi hatirliyor😎

merveofs

Kayıtlı Üye
rank
Ben de 3 ay daha🤭 Ama bazen çok sinir bozucu oluyor Allah'ım diyorum biraz şu ağzımı kalbimi tut da belli etmeyeyim ben de biraz ama olmuyor tabi 😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar