Gösterilemeyen sevgi?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde merveofs tarafından oluşturulan Gösterilemeyen sevgi? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,053 kez görüntülenmiş, 43 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Gösterilemeyen sevgi?
Konbuyu başlatan merveofs
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

merveofs

Kayıtlı Üye
rank
Vaplah brnim esimde oyle cnm beni seviyormusun diye soruncacook seviyorum diy bana bi kelimeyle anlat sevgini diyorum dünyalar karar diyo😂😂😂diyorum bu ne ayni ilk okul cocugu gibi diyo ben bilmem oyle süslü laflar falan bide seslenince ben hep ismiyle seslenirim ama esim bebegim cane der oda yetiyor bana artik😂😂😂😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️
Hepsinde biraz odunumsuluk var demek 😬😅

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Eşimin bana olan sevgisinden zerre şüphem yok hatta benim onu sevdiğimden bile çok seviyor diyebilirim ama bunu bana yansıtmakta aşırı çekimser kalıyor. İnsan sevildiğini bilse bile bunu zaman zaman hissetmek ister, his ayrı bir şeydir çünkü. Ona bunu söylediğimde ben bu kadarım daha fazlasını yapamıyorum vs diyor. Ben mi çok ilgi ve sevgi arsızıyım anlamıyorum yani 🤦🏻‍♀️

Eşimin bana olan sevgisinden zerre şüphem yok hatta benim onu sevdiğimden bile çok seviyor diyebilirim ama bunu bana yansıtmakta aşırı çekimser kalıyor. İnsan sevildiğini bilse bile bunu zaman zaman hissetmek ister, his ayrı bir şeydir çünkü. Ona bunu söylediğimde ben bu kadarım daha fazlasını yapamıyorum vs diyor. Ben mi çok ilgi ve sevgi arsızıyım anlamıyorum yani 🤦🏻‍♀️
Canim.erkekler oyledir

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
İnsan seviyorsa sevgisini gösterir.. ama belki eşinin hyu suyu böyle göstermiyordu r

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar