Gösterilemeyen sevgi?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde merveofs tarafından oluşturulan Gösterilemeyen sevgi? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,053 kez görüntülenmiş, 43 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Gösterilemeyen sevgi?
Konbuyu başlatan merveofs
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ben de 3 ay daha🤭 Ama bazen çok sinir bozucu oluyor Allah'ım diyorum biraz şu ağzımı kalbimi tut da belli etmeyeyim ben de biraz ama olmuyor tabi 😂
İşte canım ilk aylar eşimde öyleydi şuan o aylara göre daha açık sözlü zamanla açılıyor biz onlara göre daha sicakkanliyiz onlarda zamanla bu sıcakkanlı olma durumuna alisiyorlar ee hala sen annegildemisin

merveofs

Kayıtlı Üye
rank
Aynen canim zamanla hersey yerine oturuyor ilk zamanlar odunum derdim diye diye adami degistirdim😂simdi butun ozel gunlerimizi kendi hatirliyor😎
Özel gün hatırlamada hiçbir problemi yok ama önemli olan özel olmayan gündeki durumlar 😬 12-13 gündür ailemin yanındayım resmen ben zorla özledim dedirtiyorum yani o derece 🤦🏻‍♀️

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Özel gün hatırlamada hiçbir problemi yok ama önemli olan özel olmayan gündeki durumlar 😬 12-13 gündür ailemin yanındayım resmen ben zorla özledim dedirtiyorum yani o derece 🤦🏻‍♀️
Eee melekten haberi var mı bari babasının yoksa hala demedin mi 🤭
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ayşenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Daha yeni canim utaniyordur zaman inanki benim esim tam bi kapali kutuydu bende ilk zamanlar bu adam neden sevdigini soylemiyor vs diye düşünüyordum simdi ben demeden kendi söylüyor hissediyor zamanla acilir hic kafana bile takma akisina birak bi bakmissin senden daha acik sözlü olmus😄

merveofs

Kayıtlı Üye
rank
Daha yeni canim utaniyordur zaman inanki benim esim tam bi kapali kutuydu bende ilk zamanlar bu adam neden sevdigini soylemiyor vs diye düşünüyordum simdi ben demeden kendi söylüyor hissediyor zamanla acilir hic kafana bile takma akisina birak bi bakmissin senden daha acik sözlü olmus😄
Allah'ım aminnn 🙏🏼😄😄

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Ayy hatırladın benii 🤩 Evet hâlâ annemdeyim biraz daha özlesin ahahah
Unutur muyum canım hiç o kadar muhabbett ettik 🥰

Haberi varr heyecanla haber bekliyordu 😊 Ama ailemin yok ne zaman söylesem bilmiyorum 😄
Ayy oda ayrı bir heyecan hele annen ilk öğrenince inanamaz bir zaman ben anneme testi gösteriyorum kendine gelememisti bir zaman boyunca 😂😂

Haberi varr heyecanla haber bekliyordu 😊 Ama ailemin yok ne zaman söylesem bilmiyorum 😄
Ayy oda ayrı bir heyecan hele annen ilk öğrenince inanamaz bir zaman ben anneme testi gösteriyorum kendine gelememisti bir zaman boyunca 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar