Gösterilemeyen sevgi?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde merveofs tarafından oluşturulan Gösterilemeyen sevgi? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,053 kez görüntülenmiş, 43 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Gösterilemeyen sevgi?
Konbuyu başlatan merveofs
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

merveofs

Kayıtlı Üye
rank
Unutur muyum canım hiç o kadar muhabbett ettik 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ayy oda ayrı bir heyecan hele annen ilk öğrenince inanamaz bir zaman ben anneme testi gösteriyorum kendine gelememisti bir zaman boyunca 😂😂

Ayy oda ayrı bir heyecan hele annen ilk öğrenince inanamaz bir zaman ben anneme testi gösteriyorum kendine gelememisti bir zaman boyunca 😂😂
Ablam yeni doğum yaptı henüz 1 ay bile olmadı, şimdi sıra bende 😬 Bir de bizde bebek ceyiz olayı var annemle babam kalpten gidebilir 😬 1sene içinde 2 düğün 2 bebek oldu onlara çünkü, onun için nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum 😅

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ablam yeni doğum yaptı henüz 1 ay bile olmadı, şimdi sıra bende 😬 Bir de bizde bebek ceyiz olayı var annemle babam kalpten gidebilir 😬 1sene içinde 2 düğün 2 bebek oldu onlara çünkü, onun için nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum 😅
Onlar onu dusunmez canım merak etme evlat farklı torun farklı ha bire çok mutlu olurlar 😍😘

merveofs

Kayıtlı Üye
rank
Ben gibi yap ben annem3 dedim. Sonra dedim ki ben evden gideyim babama öyle de yoksa utanırım demiştim oda öyle yapmıştı 😂😂
Ahahahh aynen öyle de olabilir 🤭

Ben gibi yap ben annem3 dedim. Sonra dedim ki ben evden gideyim babama öyle de yoksa utanırım demiştim oda öyle yapmıştı 😂😂
Bir de yakalamışken bir şey sorayım ya 😬 2-3 gündür nefes daralması oluyor gebelikle bir ilgisi var mı bunun?

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

Bir de yakalamışken bir şey sorayım ya 😬 2-3 gündür nefes daralması oluyor gebelikle bir ilgisi var mı bunun?
Olabilir canım ben de de vardı sağlık ocağında ebe kafein yada çay tüketiyorsan bırak demişti kafein içmiyorum ama çayı bıraktığındm beri olmuyor şükür belki senin de ondan olabilir hatta öyle bir oluyordu ki nefes daralması ile kalp çarpıntısı oluyordu duzeldim

Olabilir canım ben de de vardı sağlık ocağında ebe kafein yada çay tüketiyorsan bırak demişti kafein içmiyorum ama çayı bıraktığındm beri olmuyor şükür belki senin de ondan olabilir hatta öyle bir oluyordu ki nefes daralması ile kalp çarpıntısı oluyordu duzeldim
Bide tabi şuan yenisin vücudun yeni kan üretiyor bu yüzden solunum yolu daha fazla çalışiyor buda yol açar bende ilk aylar oldu şuan şükür 2. Tremestirdsyim yine olmaya başlayıp üstüne bide kalp çarpıntısı olunca doktor çayı bırak dedi korkma yani normla şeyler

merveofs

Kayıtlı Üye
rank
Evett aynen öyle. Bu aralar günde 6-7 bardak çay içiyorum ondan olabilir. Yarın aile hekimine gidicem bi sorayım o zaman ona da

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar