Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dç doktr biraz asabi olduqndan soramadm dewlete qidiyrm. MasaAllah iyi doqms ama sizi kötü etms. Oqlmda dikisim wardi ama çok deqil. Yememi azaltsam kötü bisey yapms olurmyum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ah bi bilsem doktr korkmayım diyemi dedi bilmiyoruml
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ah bi bilsem doktr korkmayım diyemi dedi bilmiyorum
Günlük yumurta kaynatıp iyiyrm her sabah bitane. Her qün küçük bi sut yaninda hazr kek. 1 adet muz 1 tane cewiz. Bunlari surekli tuketiyrm. Marol we meywe yiyrm canm istedikce.
Canım bunları böyle yersen 5 i bulur onları azalt ben ebemle konuştum çocuk kilolu olur diye korkuyorum dedim oda dedi ki proteini azalt sorun olmaz bence
Canım bunları böyle yersen 5 i bulur onları azalt ben ebemle konuştum çocuk kilolu olur diye korkuyorum dedim oda dedi ki proteini azalt sorun olmaz bence
Yoqurt olarak deqilde her yemekte ayran içiyorum sabahları peynir. Ben aşırı kilo almadim oqlumda 15 kilo almstim bunda 16 kilo aldım. 53 le qebe kaldım. Doktr bna dikkt et demedi ben doquramamaktan korktuqm için yemesemmi kafasndym. Ama siz dikkat edin kendi açınızdan yediqinz daha çok sizemi bebeqemi yarıyor diyecqm daha 2 kilo almssnz. kaç haftalıksnz bebisnz kaç kilo
Hanımlar akıl Almak için yazıyorum walla qozüm korktu. İlk oqlumu tam 40 haftamda 3500 doqurmstum. Şuan 37+2 haftaliqm kızımın masaAllahı war kilosu 3626 qrm, en son 35+5 te qitmstim 2856 di. 10 qunde hemen hemen 1 kilo alms. doquma doktr 15 ila 20 qünun war erkenden olabilir dedi. Doquma kadar 4 kilo olur dedi qecme ihtimali olurmu bu surectede hızlı kilo alırmı ben nasıl doqurcam yemeyi azaltmalimiyim doktra sancim olmazsa durum ne olur dedim merak etme senin doqumun kolay olur dedi neye dayanarak dedi anlamadım.
Kilolu bebek doğumu kolaylastırirmis kuvvetli olduğundan kolay olurmuş birde çatınız genişse o nedenle demiştir Dr kolay olur diye emin ol birçok doğuma şahit olduğundan tecrübeli belliki maşallah kızınıza da keşke benimkide kilo alsa ama yok hep 2.750 oldu iki çocuğumda ilk i erken doğmuştu ikinci 9 ayını tamamladı ama yinede kilosu az di. Bakalım bu kaç olacak 3 kilo olsa bari