Gözüm korktu kontrolden qeldim 😳

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bla bla bla tarafından oluşturulan Gözüm korktu kontrolden qeldim 😳 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,128 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gözüm korktu kontrolden qeldim 😳
Konbuyu başlatan Bla bla bla
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bla bla bla

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
30 haftalığım cnn bebiste 1850
Iyiyms masaAllah bebeqnze yarıyor demkki 🧿 benim 29 haftalikkn 1300 qramdi. Snradan hızlı kilo aldı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Peki aynı doktora mı gidiyorsun cnm
Oqlumda Ankaradym, Suan erzurmda basindan beri aynı doktra qidiyrum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kilolu bebek doğumu kolaylastırirmis kuvvetli olduğundan kolay olurmuş birde çatınız genişse o nedenle demiştir Dr kolay olur diye emin ol birçok doğuma şahit olduğundan tecrübeli belliki 😊 maşallah kızınıza da 🤗 keşke benimkide kilo alsa ama yok hep 2.750 oldu iki çocuğumda ilk i erken doğmuştu ikinci 9 ayını tamamladı ama yinede kilosu az di. Bakalım bu kaç olacak 3 kilo olsa bari 🤗
İnsaAllah dedqinz qibi olur ilk doqumum kolay olmuştu sadece suni sancı fenaydı. Söylemesi ayıp 1 ıkınmamla doqmustu. Doktr doçent doktr. Tecrübeli hastalar qenelde hep onu tercih ediyor. Allah qönlünüze qöre wersin insaAllah 🤲😌Tatlı muz yumurta süt ws yemezmisiniz bunları ben qünluk tuketiyrm sizde qünlük tüketmeyi deneyin eqer qünluk yemiyorsanz

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.