Grbelik sorunları 😔

• Konbuyu başlatan Semira
  • Toplam 4 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Semira tarafından oluşturulan Grbelik sorunları 😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 812 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Grbelik sorunları 😔
Konbuyu başlatan Semira
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll
S

Semira

Guest
Merhaba, aranıza katılan yenilerdenim 🙂
12 haftalık gebeyim ilk haftalarında Dr. Kesemde bi yamukluk bozukluk olduğunu söyledi progestan corasprin ve iğne ile devam ettik. 8. Haftada düzeldiğini söyledi 2 gün önce tekrar gittim şimdi de ensede biraz kalınlık gördüğünü pernitolojiye görünmemi istedi her gittiğimde kötü şeyler duymaktan bıktım ayrıca özel hast. Olduğu için çok pahalı olduğundan yaptırmadım. Yalnız içim içimi yiyo.. Allah'a sığındım inşallah öyle birşey yoktur varsa da düzelir 😔😔😔😢

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
12 haftalık gebeyim ilk haftalarında Dr. Kesemde bi yamukluk bozukluk olduğunu söyledi progestan corasprin ve iğne ile devam ettik. 8. Haftada düzeldiğini söyledi 2 gün önce tekrar gittim şimdi de ensede biraz kalınlık gördüğünü pernitolojiye görünmemi istedi her gittiğimde kötü şeyler duymaktan bıktım ayrıca özel hast. Olduğu için çok pahalı olduğundan yaptırmadım. Yalnız içim içimi yiyo.. Allah'a sığındım inşallah öyle birşey yoktur varsa da düzelir 😔😔😔😢
Devlete git canım şehir hastanesi falan varsa onlarda kontrol eder yönlendirir. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin i2

Son düzenleme:

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Devlete git canım bana da suyu fazla dediler yok midesinde problem olabilir yok yemek borusunda olabilir çok üzüldük. Ama çok şükür bi şeyi yok başka doktora görün derim

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Doktorunu değişmeni öneririm canım bazı doktorlar daha çok para almak için sebepsiz sıkıntı çıkarabiliyor

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Cnm devlette randevu al perinatilojiye ordan görün ücretsiz canını sikma sakın dua et inslalh bı sıkıntı olmaz ☺️🤲🏻

Tüm sayfalar yüklendi.