Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benm 3.gebeliğim ve göğüslerim çok büyüdü ve çok hassasiyet var özellikle uçları kıyafetim deyince bile çok canım acıyo diğer gebeliklerimde böyle olmamıştı hatta bu kadar da büyümemişti ne yapıp rahatlayabilirim ya uçlarına kantaron yağı sürdüm kaç kere biraz yumuşatıyo ama tekrar aynı oluyo ya daha 16 haftalık gebeyim
Benm 3.gebeliğim ve göğüslerim çok büyüdü ve çok hassasiyet var özellikle uçları kıyafetim deyince bile çok canım acıyo diğer gebeliklerimde böyle olmamıştı hatta bu kadar da büyümemişti ne yapıp rahatlayabilirim ya uçlarına kantaron yağı sürdüm kaç kere biraz yumuşatıyo ama tekrar aynı oluyo ya
Benm 3.gebeliğim ve göğüslerim çok büyüdü ve çok hassasiyet var özellikle uçları kıyafetim deyince bile çok canım acıyo diğer gebeliklerimde böyle olmamıştı hatta bu kadar da büyümemişti ne yapıp rahatlayabilirim ya uçlarına kantaron yağı sürdüm kaç kere biraz yumuşatıyo ama tekrar aynı oluyo ya daha 16 haftalık gebeyim
Benim göğsüm de bir büyüyor bir küçülüyor onu anlamadım niye ki öyle aşırı ağrı olmuyor ama daha hassas tabi bide ucunda sürekli akıntı oluyor sanırım o süt gelmeye başlıyor diyeymiş ama bu bir buyume bir küçülme ne anlamadım Gebelikte göğüsler aşırı hassas olurmuş ama ne sürersen geçer bilmiyorum