O ilaç.bende aşırı kusma yaptı ne zaman alsam 10 dk sürmüyo direk çıkarıyodum bende bıraktım
M Melek80 Kayıtlı Üye Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 62 25 Mayıs 2021 #11 O ilaç.bende aşırı kusma yaptı ne zaman alsam 10 dk sürmüyo direk çıkarıyodum bende bıraktım
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,375 Konum Van 25 Mayıs 2021 #12 Elisa ikra34' Alıntı: Gyno Ferro sanol kullanyodum ama bnde sabah ve akşamları ishal yaptı bıraktım 3 gün önce sizce tekrar başlamalmiyim? Genişletmek için tıkla ... Canm doktoruna danîş bnce
Elisa ikra34' Alıntı: Gyno Ferro sanol kullanyodum ama bnde sabah ve akşamları ishal yaptı bıraktım 3 gün önce sizce tekrar başlamalmiyim? Genişletmek için tıkla ... Canm doktoruna danîş bnce
D DuruVeYagizEfeninAnnesi Kayıtlı Üye Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 54 25 Mayıs 2021 #13 Elisa ikra34' Alıntı: Gyno Ferro sanol kullanyodum ama bnde sabah ve akşamları ishal yaptı bıraktım 3 gün önce sizce tekrar başlamalmiyim? Genişletmek için tıkla ... Bende kullandım aynı şekilde ishal kusma yaptı ac karna almadım 1 2 lokma yiyip ondan sonrada atabilirsin o zaman düzeliyor içeriğinde yazıyor ilacin
Elisa ikra34' Alıntı: Gyno Ferro sanol kullanyodum ama bnde sabah ve akşamları ishal yaptı bıraktım 3 gün önce sizce tekrar başlamalmiyim? Genişletmek için tıkla ... Bende kullandım aynı şekilde ishal kusma yaptı ac karna almadım 1 2 lokma yiyip ondan sonrada atabilirsin o zaman düzeliyor içeriğinde yazıyor ilacin