Hadi inşallah

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde HandanAnne tarafından oluşturulan Hadi inşallah başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,570 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hadi inşallah
Konbuyu başlatan HandanAnne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hayall

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bu platformda yeniyim geç dönüyorum kusura bakmayın 🙂 tşkler
Ne kusuru kuzum yavaş yavaş alışırsın.
Hoşgeldin bu arada aramıza minik anne adayı 😍
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Zaten 1 yıllık muayene hakkım var onu da düşündüm en erken zamanda kan testine gideyim o halde öncesinde evde yapılan testlerdende denerim
Aynen kuzum rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin 🤲🏻

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Bugün yarın adet olmam gerek önerilen takvime göre ilişki yaşadık
Koltuk altında ağrılar var birazda gögüslerde sabah başlayan bir mide bulantısı ve 3 gündür olan yorgunluk hisse uyku istene gibi durumlar hamill kalma durumum nedir sizce
Cnm bende de sürekli bı uyku hali vardı gebeydim haberim yoktu .. aşırı uyumak istiyordum yorgundum sürekli . Mide bulantım1 aydan sonra başlamıştı.. ama senin belirtiler var hamile olabilirsin.. adetin üzerinden geçmiş mi kuzum ☺️

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Cnm bende de sürekli bı uyku hali vardı gebeydim haberim yoktu .. aşırı uyumak istiyordum yorgundum sürekli . Mide bulantım1 aydan sonra başlamıştı.. ama senin belirtiler var hamile olabilirsin.. adetin üzerinden geçmiş mi kuzum ☺️
Bı gebelerin genelinde var sanırım bende gebe olduğumu bilmedigim zamanlar resmen koala gibiydim kız inanır mısın halsizlık ve uyku modu yüzünden yataktan çıkmıyordum 😂😂 eşimde hastayım diye hiç dokunmuyordu özledim uyuyabildigim günleri 😂😅

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Bı gebelerin genelinde var sanırım bende gebe olduğumu bilmedigim zamanlar resmen koala gibiydim kız inanır mısın halsizlık ve uyku modu yüzünden yataktan çıkmıyordum 😂😂 eşimde hastayım diye hiç dokunmuyordu özledim uyuyabildigim günleri 😂😅
Bana da tuhaf gelmişti onzamanalr acaba diye düşünüyordum gebemiyim diye. Ama kendimi umutlandırmadim adet gecikmesini beklemiştim ve sonuç olumluydu 😍😍🤭

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Bana da tuhaf gelmişti onzamanalr acaba diye düşünüyordum gebemiyim diye. Ama kendimi umutlandırmadim adet gecikmesini beklemiştim ve sonuç olumluydu 😍😍🤭
Sanırım acaba mi diye düşünmeyen tek bendim 😂😂ah lanet antibiyotikler yüzünden 1.5 ay geve olduğumu bilmeden yaşadım 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.