Hadi inşallah

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde HandanAnne tarafından oluşturulan Hadi inşallah başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,577 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hadi inşallah
Konbuyu başlatan HandanAnne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hayall

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Bugün yarın adet olmam gerek önerilen takvime göre ilişki yaşadık
Koltuk altında ağrılar var birazda gögüslerde sabah başlayan bir mide bulantısı ve 3 gündür olan yorgunluk hisse uyku istene gibi durumlar hamill kalma durumum nedir sizce
Insallah hayirlisu😍gebelik testi yapdinmi?

HandanAnne

Kayıtlı Üye
rank
Insallah hayirlisu😍gebelik testi yapdinmi?
Hala yapmadım eşime söyledim almamış unutmuş 🙂bugunden beridir de kasık ağrısı var karnımın altında
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cnm bende de sürekli bı uyku hali vardı gebeydim haberim yoktu .. aşırı uyumak istiyordum yorgundum sürekli . Mide bulantım1 aydan sonra başlamıştı.. ama senin belirtiler var hamile olabilirsin.. adetin üzerinden geçmiş mi kuzum ☺️
Geçti belirtiler devam eklenti olarak karnımın altında bir ağrı var kasık ağrısı gibi baskı gibi test yapamadım pazartesi doktora gidicem inşallah

Koltuk altında ağrılar var birazda gögüslerde sabah başlayan bir mide bulantısı ve 3 gündür olan yorgunluk hisse uyku istene gibi durumlar hamill kalma durumum nedir sizce
Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım

HandanAnne

Kayıtlı Üye
rank
Bı gebelerin genelinde var sanırım bende gebe olduğumu bilmedigim zamanlar resmen koala gibiydim kız inanır mısın halsizlık ve uyku modu yüzünden yataktan çıkmıyordum 😂😂 eşimde hastayım diye hiç dokunmuyordu özledim uyuyabildigim günleri 😂😅
Aynen biran acaba oruçtan mı kalkamıyorum diye de süşünüyorum çünkü kendimi bişdim bileli günlük demir ilacı kullanırım bitmişti alamadım onuda acaba o mu yorgunlul yağıyor diyr düşünüyordum ama gün geçtiği için şuan inanıyorum gebelik var bencede. 🥰

Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım
Amin teşekkür ediyorum 🙏🙂

Son düzenleme:

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Aynen biran acaba oruçtan mı kalkamıyorum diye de süşünüyorum çünkü kendimi bişdim bileli günlük demir ilacı kullanırım bitmişti alamadım onuda acaba o mu yorgunlul yağıyor diyr düşünüyordum ama gün geçtiği için şuan inanıyorum gebelik var bencede. 🥰

Amin teşekkür ediyorum 🙏🙂
İnşallah balım hayırlı haberlerini bekliyorum şuraya kızları hamileyim diye post açarsın inşallah 🤲🏻♥️

Hayall

Kayıtlı Üye
rank
Belirtiler o yönde ama hadi hayırlısı canım herşey gönlünce olsun 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.