Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canım önemli olan foto istemesi değilki merak etse doğumuna gelirdi bebeğini görmeye gelirdi sonuçta ilk defa baba oldu nerde bu adam hep senmi haber vericeksin gereken şey onun seni gelip çoktan alıp eve götürmesiydi sen yazdıktan sonra foto istese ne olur istemese ne olur ee haber verdin hastaneye oğlunu görmeye geldimi
Abla babam odanın onuna adam tutmus du gelmedi o gelirse babama haber vericekdi adam ben hastaneye 4.gunu soyledim ona hastanedenoldumu tamam dedi benim niye haberim yok bundan diye bana kizdi ondan önce benden bebeyin resmini istedi bende hastanede ordumuzun diyince bana kizdi haberim niye yok falan diye dedim İnterneti zor buldum dedim tamam dedi
İsmail gelsin götürsün diyorlar ama onunda gelip götürdü arayıp sormadı içinde bizimkilerde beni suçluyorlar onun yüzünden
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bosanmadik abla daha mahkeme bile açılmadı bizim
Abla babam odanın onuna adam tutmus du gelmedi o gelirse babama haber vericekdi adam ben hastaneye 4.gunu soyledim ona hastanedenoldumu tamam dedi benim niye haberim yok bundan diye bana kizdi ondan önce benden bebeyin resmini istedi bende hastanede ordumuzun diyince bana kizdi haberim niye yok falan diye dedim İnterneti zor buldum dedim tamam dedi
İsmail gelsin götürsün diyorlar ama onunda gelip götürdü arayıp sormadı içinde bizimkilerde beni suçluyorlar onun yüzünden
Bosanmadik abla daha mahkeme bile açılmadı bizim
Ozaman sana tavsiye bilmiyorum ama belki tekrar bir araya gelirsiniz daha mahkeme bile açılmamış hiç üstüne düşme kaçan kovalaniyor maalesef iki türlü sonucada hazırlaki kendini sonunda hüsrana uğrama ayrıca çocuk birtek senin değil onunda bırak bebeğini ozlemesine fırsat ver uzun müddet sık dişini içinde volkanlaro patlat arama resim atma elbet taş değildir sen arayıp sormayinca emin ol senin üstüne çocuk için yada senin için o dusucektir.ufak bir tavsiye benimki işe yarayacak buna eminim
Ozaman sana tavsiye bilmiyorum ama belki tekrar bir araya gelirsiniz daha mahkeme bile açılmamış hiç üstüne düşme kaçan kovalaniyor maalesef iki türlü sonucada hazırlaki kendini sonunda hüsrana uğrama ayrıca çocuk birtek senin değil onunda bırak bebeğini ozlemesine fırsat ver uzun müddet sık dişini içinde volkanlaro patlat arama resim atma elbet taş değildir sen arayıp sormayinca emin ol senin üstüne çocuk için yada senin için o dusucektir.ufak bir tavsiye benimki işe yarayacak buna eminim
Aynn cnm haklısın işte bizde tamda bunu ebruya anlatmaya çalışıyoruz yazık oda sadece bizden fikir almak istemiş bizi kendine daha yakın gördüğü için bizim fikrimizi almak istemiş madem òyle ebrucum biz ne dersek dene kulak arkasına atma aşkımm dilerim hersey gönlüne göre olur inşallah
Aynn cnm haklısın işte bizde tam bunu ebruya anlatmaya çalışıyoruz yazık oda sadece bizden fikir almak istemiş dilerim hersey onun gönlüne göre olur inşa
Çok zor bir süreç onun için rabbim hangi yol hayırlısı ise ona yoneltsin ... Rabbim tabi bu süreçte bol sabır ve gönlüne genişlik versin onun içinde de eminim ne volkanlar patliyordur zaten bu süreç sancılı ağrılı bir süreç birde karşı taraf böyle yapınca bir kat daha derdi sıkıntısı artıyor
Allahım kısa kısa cevap veren insanlardan nefret ederim resmen sana değer vermiyor
Cidden o yazana kadar yazma iradeni koru lafının arkasında dur tükürdüğünü yalama derim . Bak bakalım yazacak mı yazıyorsa zaten tamamdır ama yazmıyorsa yol ver ciddi anlamda
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr
Çok zor bir süreç onun için rabbim hangi yol hayırlısı ise ona yoneltsin ... Rabbim tabi bu süreçte bol sabır ve gönlüne genişlik versin onun içinde de eminim ne volkanlar patliyordur zaten bu süreç sancılı ağrılı bir süreç birde karşı taraf böyle yapınca bir kat daha derdi sıkıntısı artıyor