Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Kızlar biç bişeyim yokken birden bire çok halsizleşiyorum durduk yere kolumu kaldırmaya taketim kalmıyor ve sonra "çok özür dilerim" kusuyorum ve uykum geliyor uyuyup kalkınca biraz düzeliyorum vitamin yazmıştı doktorum onuda içince midem bulanıyor neden böyleyim acaba ? 33 hafta 1 günlük hamileyim
Kansızlığın vardır bende öyle oluyordum tansiyonum düşüyordu hep asla aç kalma hep birşeyler ye vitamin ilaçlarını ve kan ilaçlarını bende içemiyordum yorulma çok fazla
İlk hamileliyimde vermişti kan ilacı doğuma kadar hatta doğumdan sonrada kullan dedi bu sefer verdiyin üzerine multivitamin ve yod yazıyor onuda içersem hemen çıkarıyorum uzanmassam kendimi düşücek bayılacak gibi hissediyorum hemen uzanıyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yazdığı ilaç daha kötü yapıyor canım bide ben rusyada yaşıyorum ambulans 40 dakikaya geliyor o gelinceye kadar benim durumum düzeliyor 22 sinde randevum var gidince doktorumada danışıcam
Bir anlık oluyor canım ölçemiyorum aletim yok. sonra düzeliyorum. her kontrole gitdiyimde tansiyonumu ölçüyorlar normal diyor bu sefer gitdiyimde söyliyecem
İlk hamileliyimde vermişti kan ilacı doğuma kadar hatta doğumdan sonrada kullan dedi bu sefer verdiyin üzerine multivitamin ve yod yazıyor onuda içersem hemen çıkarıyorum uzanmassam kendimi düşücek bayılacak gibi hissediyorum hemen uzanıyorum
Yazdığı ilaç daha kötü yapıyor canım bide ben rusyada yaşıyorum ambulans 40 dakikaya geliyor o gelinceye kadar benim durumum düzeliyor 22 sinde randevum var gidince doktorumada danışıcam
Bir anlık oluyor canım ölçemiyorum aletim yok. sonra düzeliyorum. her kontrole gitdiyimde tansiyonumu ölçüyorlar normal diyor bu sefer gitdiyimde söyliyecem
Bebeğiniz yaklaşık mısır büyüklüğünde.
Bu andan, bebeğinizin beklenen doğum tarihine kadar olan sürede bebeğinizin ayakları yaklaşık iki kat artarak 45 mm den 83 mm ye çıkacaktır. Bazı anneler doğum öncesi prova niteliğindeki Braxton Hicks kasılmaları (doğum öncesi kasılmaları) yaşayabilirler. Daha önce gebe kalmış kadınlarda daha erken başlar ve daha şiddetli olur. Gebelik sırasındaki baş dönmelerine karşı yan tarafınıza yatmanız size faydalı olacaktır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 32 cm ağırlıgı 640 gr
Sorduğum Herkes öyle diyor canım Ölçme Aletim yok evdede yalnız oluyorum sanırım kanım az ve tansıyonum düşüyor 2 gün sonra randevum var doktorumada sorucam teşekkür ederim
Kansızlığın vardır bende öyle oluyordum tansiyonum düşüyordu hep asla aç kalma hep birşeyler ye vitamin ilaçlarını ve kan ilaçlarını bende içemiyordum yorulma çok fazla
Sanırım evet öyle. Geçici bişeyde olsa çok kötü oluyorum. Yorulmamaya çalışıyorum ama evde 1 yaş 7 aylık bir kızım var sağolsun çok enerjik bütün gün o dağıtıyor ben toparlıyorum diyer işler felan derken yorulmamak elde deyil yorumun için çok teşekkür ederim canım
Sanırım evet öyle. Geçici bişeyde olsa çok kötü oluyorum. Yorulmamaya çalışıyorum ama evde 1 yaş 7 aylık bir kızım var sağolsun çok enerjik bütün gün o dağıtıyor ben toparlıyorum diyer işler felan derken yorulmamak elde deyil yorumun için çok teşekkür ederim canım
Gidince Söylicem canım hiç içmedim sayılır