Hamile kalamıyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Papatya.04 tarafından oluşturulan Hamile kalamıyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,383 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamile kalamıyorum
Konbuyu başlatan Papatya.04
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ceylinilda

Papatya.04

Kayıtlı Üye
rank

Mahnur

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar ben 22 yaşındayım doktora idrar yanmasıyla gittim enfeksiyonun var denildi sonra kistn var denildi ilaç kullandım doktora gittim kistin düşmüş dedi gebeliğe engel sıkıntı yok dedi şuan da folibol kullanıyorum 2 ay gecti hala hamile kalmadım ya sizce neden olabilr
En önemli şey stres sakın yapmayin Rabbim en uygun zamnda verecektir sıkma canını inşallah güzel haberlerini en kısa zamnda duyarız Rabbim tüm istiyenlere versin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

En önemli şey stres sakın yapmayin Rabbim en uygun zamnda verecektir sıkma canını inşallah güzel haberlerini en kısa zamnda duyarız Rabbim tüm istiyenlere versin
Ha bide enfeksiyonun devam ediyor mu

Fadimana

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar ben 22 yaşındayım doktora idrar yanmasıyla gittim enfeksiyonun var denildi sonra kistn var denildi ilaç kullandım doktora gittim kistin düşmüş dedi gebeliğe engel sıkıntı yok dedi şuan da folibol kullanıyorum 2 ay gecti hala hamile kalmadım ya sizce neden olabilr
Vardır bir hayır de üstüne düştükçe inan zaman daha çok uzuyor nasibin ne zaman bilinmez

Esma Tanık

Kayıtlı Üye
rank
1 2 aya kadar kalırsın canım endişelen me

Yyeliz

Kayıtlı Üye
rank
Büyük ihtimalle sende yumurta çatlaması geç oluyor günde 3 yada 4 adet incir tüket yumurta çatlamasını hızlandırıyor bide çok sıkıntı yapma rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur Allah hayırlısı ile nasip etsin.

Ayşee

Kayıtlı Üye
rank
Kalırsın canım ben sekiz ay bekledim folik asit kullandığım ay hamile kaldım

Papatya.04

Kayıtlı Üye
rank
Kalırsın canım ben sekiz ay bekledim folik asit kullandığım ay hamile kaldı

Kalırsın canım ben sekiz ay bekledim folik asit kullandığım ay hamile kaldım
Bende şuan 1 ay oldu folik asit kullanali inşallah olur ya bide ben tam anlamyorm bu uygulamayı indirdim ben dün adet oldum 5 Ekim'de özurdileyerek ten soryorm hangi günler gün aşırı ilişkiye girmem lazm

Bende şuan 1 ay oldu folik asit kullanali inşallah olur ya bide ben tam anlamyorm bu uygulamayı indirdim ben dün adet oldum 5 Ekim'de özurdileyerek ten soryorm hangi günler gün aşırı ilişkiye girmmem lazım kusura bakmayın pek anlamadım için soryorm

Bende şuan 1 ay oldu folik asit kullanali inşallah olur ya bide ben tam anlamyorm bu uygulamayı indirdim ben dün adet oldum 5 Ekim'de özurdileyerek ten soryorm hangi günler gün aşırı ilişkiye girmmem lazım kusura bakmayın pek anlamadım için soryorm

Ha bide enfeksiyonun devam ediyor mu
Yok devam etmiyo en son doktora gittm şuan hiç bir skntin yok dedi folik asit verdi onu kullanyorm

Tüm sayfalar yüklendi.