Bende 1 yil aşiri enfeksiyondan gittiim ilk gittigimde kist var dedi baska drye gittim yok dedi . Gittigim2 doktora 1 yil boyunca enfeksiyon sikayetiyle gittim bu sure icinde bebek istiyorduk olmadi . Daha sonra esimi yolladim spermiyograma esimde varikosel cikti ameliyat oldu ameliyattan 4-5 ay sonra hamilelik gorulebilir dedi esimin doktoru . Ameliyat sonrasi hep bi ihtimal bekledik 2-3 ay oldu yok hala .. daha sonra bi kadin ciktinkarsimiza allhin isi ya kasiklarima rahmime bakti elliyle ovarak cok usutmekten yumurta kanallarimda su olmuş gercektende su sasi geliyodu karin gurultusu gbi ovarak onu dagitti . Daha sonra rahim orta degil solaters kayik dedi onuda yerine getirdi ovarak 3 gun bu boyle beni ovaladi etti 1 ay agir kaldirma ani hareket yapma rahim yerlessin kaymasin dedi . 1 ayin sonunda hamile kaldim 28 gun oldu dogum yapali .Arkadaşlar ben 22 yaşındayım doktora idrar yanmasıyla gittim enfeksiyonun var denildi sonra kistn var denildi ilaç kullandım doktora gittim kistin düşmüş dedi gebeliğe engel sıkıntı yok dedi şuan da folibol kullanıyorum 2 ay gecti hala hamile kalmadım ya sizce neden olabilr