Hamile kalamıyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Papatya.04 tarafından oluşturulan Hamile kalamıyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,664 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamile kalamıyorum
Konbuyu başlatan Papatya.04
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Ceylinilda

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar ben 22 yaşındayım doktora idrar yanmasıyla gittim enfeksiyonun var denildi sonra kistn var denildi ilaç kullandım doktora gittim kistin düşmüş dedi gebeliğe engel sıkıntı yok dedi şuan da folibol kullanıyorum 2 ay gecti hala hamile kalmadım ya sizce neden olabilr
Bende 1 yil aşiri enfeksiyondan gittiim ilk gittigimde kist var dedi baska drye gittim yok dedi . Gittigim2 doktora 1 yil boyunca enfeksiyon sikayetiyle gittim bu sure icinde bebek istiyorduk olmadi . Daha sonra esimi yolladim spermiyograma esimde varikosel cikti ameliyat oldu ameliyattan 4-5 ay sonra hamilelik gorulebilir dedi esimin doktoru . Ameliyat sonrasi hep bi ihtimal bekledik 2-3 ay oldu yok hala .. daha sonra bi kadin ciktinkarsimiza allhin isi ya kasiklarima rahmime bakti elliyle ovarak cok usutmekten yumurta kanallarimda su olmuş gercektende su sasi geliyodu karin gurultusu gbi ovarak onu dagitti . Daha sonra rahim orta degil solaters kayik dedi onuda yerine getirdi ovarak 3 gun bu boyle beni ovaladi etti 1 ay agir kaldirma ani hareket yapma rahim yerlessin kaymasin dedi . 1 ayin sonunda hamile kaldim 28 gun oldu dogum yapali .

Üç prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar ben 22 yaşındayım doktora idrar yanmasıyla gittim enfeksiyonun var denildi sonra kistn var denildi ilaç kullandım doktora gittim kistin düşmüş dedi gebeliğe engel sıkıntı yok dedi şuan da folibol kullanıyorum 2 ay gecti hala hamile kalmadım ya sizce neden olabilr
Stresten uzak dur akışına bırak o zaman oluyor canım daha yasin geçmiş değil düşünme bak o zaman hemen kalırsın

Sdfrnd

Kayıtlı Üye
rank
Ovülasyon testleri var yumurtlamanı ordan takip edip çatlama ve yumurtlama gününü değerlendir yumurtlama gününü kaçırmamış olursun ben böyle takip ettim allaha şükür ilk denememde hamile kaldım

Ceylinilda

Kayıtlı Üye
rank
Cnm onceliklee herseyin başı kafana hiç takma sitres yapma ,benim kizim 11 yasinda bi kardesi olsun istedik ama olmadii, dedim tedaviyle filan istemem zaten 1 tane var Allah ona saglik versin dedim ,ve hiç beklemedigim zamanda birde miyomla birlikte hamile kalmışım şuan 6 aylık hamileyim ve doktor rahim duvarı kalınlaşması ve rahim ağzindaki miyomla hamile kalman gerçekten bi mucize dedi ,Rabbim nasip etcekse iki taşın arasinda çicek açar 🙏

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...

Son mesajlar