Hamile kalmak

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Perviz❤️Günay tarafından oluşturulan Hamile kalmak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 898 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamile kalmak
Konbuyu başlatan Perviz❤️Günay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Perviz❤️Günay

Perviz❤️Günay

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba Kızlar.ben yeni evlendim Agustosun 4 dü evlendim ve evlendiyim gün Adet oldym yani 4dü.Ayın 8 ilk defa olduk .Şimdi yine Agustosun 30 adet oldum ..Hamile kalma ihtimalım ne zaman olur Acabaa.Önceden Teşekkürler ..Bu arada Azerbaycandan Yazıyorum❤️

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba Kızlar.ben yeni evlendim Agustosun 4 dü evlendim ve evlendiyim gün Adet oldym yani 4dü.Ayın 8 ilk defa olduk .Şimdi yine Agustosun 30 adet oldum ..Hamile kalma ihtimalım ne zaman olur Acabaa.Önceden Teşekkürler ..Bu arada Azerbaycandan Yazıyorum❤️
İlk önce baş tacısın can Azerbaycanlım daha yeni evlisin bende evliyken adetliydim 4 gün tertemiz olduktan sonra ilişki taşıdık ilk gün hamile kaldım genelde öyle kalınıyor ama daha yeni evlisin bile olmaz

Perviz❤️Günay

Kayıtlı Üye
rank
İlk önce baş tacısın can Azerbaycanlım daha yeni evlisin bende evliyken adetliydim 4 gün tertemiz olduktan sonra ilişki taşıdık ilk gün hamile kaldım genelde öyle kalınıyor ama daha yeni evlisin bile olma
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cann Teşekkür ederim Ablam Allah Razı olsun sizlerden.Çok İstiyoruz İnşallah Tezliklee Sevinirik Bizde🥰❤️

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı olsun cnm acele etme gebelik için vücudun ilişkiye evliliğe yeni alışıyor tabi hamilelik. İçin en doğrusunu yine sen bilirsin hamile kalmak istiyorsan yumurtlama takvimleri var nette onları indirip o tarihlerde ilişkiyi sıkılaştır ilişki sonrası da hemen kalkıp duş almam biraz dinlen

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar