Hamile olabiliiyim

• Konbuyu başlatan Özyük
  • Toplam 19 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Özyük tarafından oluşturulan Hamile olabiliiyim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,827 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamile olabiliiyim
Konbuyu başlatan Özyük
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hanmtutenk

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
6 mart adet oldum şimdi ise sabah kalktığımda başım dönüyor midem bulanıyor. Aynı adet alacakmişim gibi bir his var. yani bedenimde bir şeyler oluyor ama ben anlamiyorum
Mide bulantısı baş dönmesi çok erken başlamaz en az 6 haftadan snra başlar bu belrtler pskljk olablr sizinksi adt olmazsanz kan verin belli olur. Belirti aramayn genelde ilk zamanlar pskljk oluyor.

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
6 mart adet oldum şimdi ise sabah kalktığımda başım dönüyor midem bulanıyor. Aynı adet alacakmişim gibi bir his var. yani bedenimde bir şeyler oluyor ama ben anlamiyorum
Canım Allah'ım gönlüne göre versin benimde adetime bir hafta vardı ve senin dediğin belirtiler bende de vardı test alıp evde yapmıştım silik çıkmıştı testim sonra adetimin üç gün gecikmesini bekledim sağlık ocağına gidip kan tahlili verdiğimde hamile olduğumu öğrenmiştim erken gebelik olabilir her insanda farklı belirtiler oluyor

Tüm sayfalar yüklendi.