Hamile olduğunuzu ne zaman söylediniz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nur333 tarafından oluşturulan Hamile olduğunuzu ne zaman söylediniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 707 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamile olduğunuzu ne zaman söylediniz
Konbuyu başlatan Nur333
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aselaras

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben 2 yıllık evliyim tüp bebekle hamileyim başlarda kanamam falan oldu düşük riskim vardı şu an 18. Haftaya geldik eşim de saklamak istiyor. Şu an ailelerimiz dışında kimse bilmiyor sizce akrabalarımıza söylemeli miyiz
Valla ben sadece anneme teyzelerime söyledim riskli diye 28+5oldum smdi sorana söylüyorum açıkçası bende söylemeye gerek duymuyorm

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben 2 yıllık evliyim tüp bebekle hamileyim başlarda kanamam falan oldu düşük riskim vardı şu an 18. Haftaya geldik eşim de saklamak istiyor. Şu an ailelerimiz dışında kimse bilmiyor sizce akrabalarımıza söylemeli miyiz
Cnm benim kendi ailem ve eşimşn 1. Dereceden yakınları biliyordu bebek dogdu insanların haberi oldu hiç paylaşmadım da sosyal medya da bence karnın çıkıp onlar sormayana kadar söyleme belli ki sakınıyorsun

Tüm sayfalar yüklendi.