Hamileliği haram eden koca

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Haticegulasik01 tarafından oluşturulan Hamileliği haram eden koca başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,648 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamileliği haram eden koca
Konbuyu başlatan Haticegulasik01
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sıbelmamı

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
İşten gelir bir ekmek almaktan aciz kafasını TLF kaldırmıyor çektim dışarı çıktım 2 saat oldu umrunda değil
Canım hepsi aynı benimki de evde oldu mu her sabah deli ediyor beni her gün kahvaltı da taze ekmek alacakmışım bayat ekmek sevmiyor beyefendi bayat dediğim de 2 3 günlük falan değil akşam yemeğinde alınan. Onuda öyle koymam ya kızartırım ya yumurtalı ekmek yaparım adam demediğini bırakmaz. Kalkıp gidip kendi de almaz o kalkmadan ben kalkıp hem kahvaltı hazırlayacağım hem çocuklarla uğraşacağım hem bide markete gidip ekmek alacağım ne yaparsan yap laf edecek birşey illa buluyorlar hep

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Canım hepsi aynı benimki de evde oldu mu her sabah deli ediyor beni her gün kahvaltı da taze ekmek alacakmışım bayat ekmek sevmiyor beyefendi bayat dediğim de 2 3 günlük falan değil akşam yemeğinde alınan. Onuda öyle koymam ya kızartırım ya yumurtalı ekmek yaparım adam demediğini bırakmaz. Kalkıp gidip kendi de almaz o kalkmadan ben kalkıp hem kahvaltı hazırlayacağım hem çocuklarla uğraşacağım hem bide markete gidip ekmek alacağım ne yaparsan yap laf edecek birşey illa buluyorlar hep
Az yedin hizmetçi tutsun o ne sen zaten günler kalmış ooo

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Ekmeğe neden eşiniz gitmiyor hamile halinizle siz gidiyorsunuz ben daha bugüne kadar kendim gidip almadım eşim nöbete gideceği zaman BİLe sabahtan ekmeği alır öyle gider

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Az yedin hizmetçi tutsun o ne sen zaten günler kalmış ooo
Zaten sürekli şehir dışındayım eve birkaç gün gelip gidiyorum onda da bunlarla ben mi uğraşacağım diyor 😒 geri kalan market alışverişi şu bu herşeyi yapar ama sabah kalkıp ekmek almaya gitmez
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ekmeğe neden eşiniz gitmiyor hamile halinizle siz gidiyorsunuz ben daha bugüne kadar kendim gidip almadım eşim nöbete gideceği zaman BİLe sabahtan ekmeği alır öyle gider
Sürekli evde değil ya ona nazlanıyor herhalde canım bende gitmiyorum çoğunlukla zaten gıcıklık olsun diye falan değil ekmek varken yenisini alsam gelsem yazık günah öteki kalan çöpe gidecek ne gerek var. Akşam alınan ekmek bayat olmuyor zaten gayet yumuşak oluyor biz çocuklarla yiyoruz öyle olsa çocuklara yedirmem az sert olursa dediğim gibi ya kızartıyorum ya yumurtalı ekmek yapıyorum illa kavga ederiz her geldiğinde aynı konudan laf edecek yer arıyorlar ne yapsak yaranılmaz bunlara bir gün kahvaltı masasını yiyecek kafasına görecek bayat ekmeği ama bakalım ne zaman 😂😂

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Zaten sürekli şehir dışındayım eve birkaç gün gelip gidiyorum onda da bunlarla ben mi uğraşacağım diyor 😒 geri kalan market alışverişi şu bu herşeyi yapar ama sabah kalkıp ekmek almaya gitmez
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sürekli evde değil ya ona nazlanıyor herhalde canım bende gitmiyorum çoğunlukla zaten gıcıklık olsun diye falan değil ekmek varken yenisini alsam gelsem yazık günah öteki kalan çöpe gidecek ne gerek var. Akşam alınan ekmek bayat olmuyor zaten gayet yumuşak oluyor biz çocuklarla yiyoruz öyle olsa çocuklara yedirmem az sert olursa dediğim gibi ya kızartıyorum ya yumurtalı ekmek yapıyorum illa kavga ederiz her geldiğinde aynı konudan laf edecek yer arıyorlar ne yapsak yaranılmaz bunlara bir gün kahvaltı masasını yiyecek kafasına görecek bayat ekmeği ama bakalım ne zaman 😂😂
Bulmuş senin gibi hanımı ondan yapıyo bayat deyip atmıyorsun onu BİLe değerlendiriyorsun ya ah erkekler ah hiç mi kıymet bilmezler

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Diyorum ya kuzum yaranılmaz takmıyorum ben artık
Ne bileyim ya Allah sabır versin hadi senin üçüncü geliyo ama bu sitede ilk hamile olup da eşiyle sorun yaşayanlara çok üzülüyorum hadi kaynana anne bi şekilde olur normaldir ama ilk hamilelik en çok anlayış gereken zaman ilgi göstermek sevgi Şevkat vermek yerine niye böyle davranıyorlar anlam veremiyorum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar