Hamileliği haram eden koca

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Haticegulasik01 tarafından oluşturulan Hamileliği haram eden koca başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,648 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamileliği haram eden koca
Konbuyu başlatan Haticegulasik01
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sıbelmamı

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Hahah bak benim bi taktiğim var benim canımı sıkan bişey yapıyosa eğer iki tane kahve yaparım masaya koyarım ortaya bide çikoo tatlı yiyelim tatlı konuşalım yoksa zehir kusarım izlenimi vermek için 😂😂😂 mutfağa gel kahve yaptım derim gelir tabi bende bi ciddiyet derki yine ne bok yedim acaba 😂😂 derim gel senle biraz konuşalım sıra vardır söz kesilmesi yasaktır konudan konuya atlamak yasak 😂 konuşuruz savunması yada savunmam varsa yaparız uzlaşırız el sıkışırız sonra ben bardakları yıkarım 😂
ayyy alemsiniz valla 🤣 bizde hic böyle degil bişeye kissam surat asarim otururum derki şiittt kari napiyon hele kalk bi cay koyda icelim 😊 ben de benim canm cay istemiyo eger istiyosan kalk yap bende icim sende ic derim 🙂 hadi hadi sen koy ben senin gonlunu alacam der eşimde biliyo zaten benim dayanamadigimi ben eşime bakinca yuzum guler onun icin kizdigim zaman asla eşimin yuzune bakmam baktigim zaman kizginligim gidiyo valla neden acaba cokmu safim nee ya 🤣🤣

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
ayyy alemsiniz valla 🤣 bizde hic böyle degil bişeye kissam surat asarim otururum derki şiittt kari napiyon hele kalk bi cay koyda icelim 😊 ben de benim canm cay istemiyo eger istiyosan kalk yap bende icim sende ic derim 🙂 hadi hadi sen koy ben senin gonlunu alacam der eşimde biliyo zaten benim dayanamadigimi ben eşime bakinca yuzum guler onun icin kizdigim zaman asla eşimin yuzune bakmam baktigim zaman kizginligim gidiyo valla neden acaba cokmu safim nee ya 🤣🤣
Sevgidendir o 😂😂 allah hoşgörünüzü Daim etsin 🤲🏻

Kayıtlı Üye
rank
biz bundan iki sene önce piknige gidiyoduk eşim kaynimin oglu ben falan arababa ben kaynimin ogluna dedimki kerem ben nasil biriyim beni birisi sana sorsa ne diye soylersin kaynimin oglu dediki yenge guler yuzlu kimseyi kirmayan kirildigin zamanda kimseye soylemeyen birisin dedi onun icin senin bu huyunu seviyorum dedi esime sordum eşim de bana dediki cok safsin sana yapilan kotuluklere hic tepki vermiyosun kindar degilsin sana okadar yanliş yaptim sana okadar kizdim kalbini kirdim sadece 15 dakika bana küs kaliyosun sinirleniyosun sadece yarim 15 dakika sonrasi unutuyosun onun icin cok safsin ama senin bu safligini seviyorum dedi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sevgidendir o 😂😂 allah hoşgörünüzü Daim etsin 🤲🏻
amin canm saol allah herkesin evine yuvasina muhabbet koysun

Esma nur ktbs

Kayıtlı Üye
rank
en iyisini yapiyosun erkekleri aliştirmamak lazim

mervecim sana söylim bundan sonra eşin evde oldugunda hamileligini bahane et ağrim var bugun sen ekmek almaya gidermisin falan de aldiktan sonra ayy duracak halim yok cocuklar cok acikmiş kahvalti haźirlasan cocuklar bişeyler ysinler de hic degilse doguma kadar bnuu böyle yap yavaş yavaş alışır herseye dogumdan sonrada en az 1 ay rahat edersin market bakkal manav nereye gondermek istersen ağrim var sancim var de yaptir herşeyini birazda o sana baksin 😉😃😃
Ay Allahım marketten ekmek almayı tartışıyorsunuz resmen🤣🤣ula ben bağ da bahçede iş güç yapıyorum evin işini yapıyorum kaç kilometre market adam ekmek parası kazanmış getirmiş vermiş öyleleri varki eşine ekmek parası bırakmıyor şukredin azıcık

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Ay Allahım marketten ekmek almayı tartışıyorsunuz resmen🤣🤣ula ben bağ da bahçede iş güç yapıyorum evin işini yapıyorum kaç kilometre market adam ekmek parası kazanmış getirmiş vermiş öyleleri varki eşine ekmek parası bırakmıyor şükredin azıcık
Sen konuyu çok yanlış anlamışsın burada hanımların bahsettiği hizmet beklemeyi kendine huy edinmiş eşler yoksa zaten hepsi ekmeğini alışverişini kendi yapıyor. Bağda bahçede iş yapmak eminim ki zordur bende rizeliyim bizdede çay var her sene tonlarca çay biçiyoruz kendime 1 ayda zor geliyorum sonrasında. Ama buradaki hanımlar bağ bahçe işi görmüyorsa farklı işler görüyor yoruluyorlar eşlerinden hoş görü beklemek en büyük hakları değil mi

Kayıtlı Üye
rank
Ay Allahım marketten ekmek almayı tartışıyorsunuz resmen🤣🤣ula ben bağ da bahçede iş güç yapıyorum evin işini yapıyorum kaç kilometre market adam ekmek parası kazanmış getirmiş vermiş öyleleri varki eşine ekmek parası bırakmıyor şukredin azıcık
bende alişverişimi yaparim markete bakkala manava heryere ben de giderim benim demek istedigim erkekleri bu kadar rahata aliştirmamak eşin evdeyken sen sofrayi kuruncaya kadar eşinin gidip ekmek almasi sana yardimci olmasi buda kadinlarin istedigi en dogal şeydir bence

Esma nur ktbs

Kayıtlı Üye
rank
Sen konuyu çok yanlış anlamışsın burada hanımların bahsettiği hizmet beklemeyi kendine huy edinmiş eşler yoksa zaten hepsi ekmeğini alışverişini kendi yapıyor. Bağda bahçede iş yapmak eminim ki zordur bende rizeliyim bizdede çay var her sene tonlarca çay biçiyoruz kendime 1 ayda zor geliyorum sonrasında. Ama buradaki hanımlar bağ bahçe işi görmüyorsa farklı işler görüyor yoruluyorlar eşlerinden hoş görü beklemek en büyük hakları değil mi
Tabiki herkesin işi var ben onu demek istemedim de hani erkek te çalışıyor ekmekte ne bileyim gidip alınabilir ha bende çok mecbur kalmadıkça gitmem eşim servis şöförü merkeze uzağız o alır gelir ama merkezi yerlerde market falan yakın zaten onu demek istedim tabiki ilgi beklemek herkese hak

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
biz bundan iki sene önce piknige gidiyoduk eşim kaynimin oglu ben falan arababa ben kaynimin ogluna dedimki kerem ben nasil biriyim beni birisi sana sorsa ne diye soylersin kaynimin oglu dediki yenge guler yuzlu kimseyi kirmayan kirildigin zamanda kimseye soylemeyen birisin dedi onun icin senin bu huyunu seviyorum dedi esime sordum eşim de bana dediki cok safsin sana yapilan kotuluklere hic tepki vermiyosun kindar degilsin sana okadar yanliş yaptim sana okadar kizdim kalbini kirdim sadece 15 dakika bana küs kaliyosun sinirleniyosun sadece yarim 15 dakika sonrasi unutuyosun onun icin cok safsin ama senin bu safligini seviyorum dedi

bende alişverişimi yaparim markete bakkala manava heryere ben de giderim benim demek istedigim erkekleri bu kadar rahata aliştirmamak eşin evdeyken sen sofrayi kuruncaya kadar eşinin gidip ekmek almasi sana yardimci olmasi buda kadinlarin istedigi en dogal şeydir bence

Kaynanamda bana diyor ben sana o kadar çektiriyor hiç küsmüyorsun kin tutmuyorsun çok güzel diyor kadın o yüzden herşey yapıyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar