Hamileliği haram eden koca

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Haticegulasik01 tarafından oluşturulan Hamileliği haram eden koca başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,648 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamileliği haram eden koca
Konbuyu başlatan Haticegulasik01
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sıbelmamı

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Yine mi çat kapı geldi yoksa
Yok kız oglumun sütü kalmamıştı dün oglum 6 yaşında kıyameti kopardı siz ne yapıyorsunuz evde gidin süt alın çocuga çok zaten yemek yemiyor bugün sabah daha karga utanmadan aradı süt aldınmı oglan aç zaten dedim ne alaka aç sen ne diyorsun ben sabah ögle akşam yiyoruz eşim olmasa bile sinir etti beni bende oturdum agladım artık eşime dedim yaşlıdır umursama sabah arar demiyor bu hamile uyuyordur

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Vşrşey olmaz idare et
ama arada kocaya naz yapmak lazim idare et falan olmuyo arada ağrim var deyip kocaya sofra kurdurun ilk zamanlar kiza kiza yapiyolar sonra hoşlarina gidiyo cocuklariyla beraber mutfaga girip bişeyler yapmaya calişiyolar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

ama arada kocaya naz yapmak lazim idare et falan olmuyo arada ağrim var deyip kocaya sofra kurdurun ilk zamanlar kiza kiza yapiyolar sonra hoşlarina gidiyo cocuklariyla beraber mutfaga girip bişeyler yapmaya calişiyolar
benim kocam 10 seneden beri ilk defa kahvalti hazirladi oda annesini kahvaltiya cağirdi benim kaynanam senesi üzerinden geçmesine ragmen hala söyleyip duruyo oğlum sana kahvalti hazirliyo sen yatiyosun diye bende guldum dedim 10 senedir ben hazirladim bikerede oğlun bana hazirlasin diye valla bazen hala bile söyler yani şunu demeye calişiyorum 10 seneden beri ben kocami 1 kere mutfaga sokabildiysem herkes rahatlikla koyabilir😉 ağrılarım var deyip bundan faydalanin🤔biraz hamileligin keyfini cikartin 🙃😉ben keyfini cıkartamiyorum bari siz hamile bacilarim cikartin keyfini😃 ben ağrilarim var dedigimde benim kocam hadi aşaya anneme inelim orda yemek yiyelim diyo onun icin ben bu nedenle faydalanamiyorum kocamdan 😄😄😄

Son düzenleme:

Haticegulasik01

Kayıtlı Üye
rank
Benim eşim de nöbet sistemiyle çalışıyor aşırı üşrngeçtir bi lere markete yolla gider 2. Kez asla gitmez ben tek çocuk olduğum içib biİm evin bütün bakkal çakkal işleri bendeydi 2 3 kere gitmek bana normal geliyor açıkçası 😂 ben eşime kalk ekmek al demem kalk git demem kendi göbeğimi keserim yani ama eğer kalk git dersem de oda ikiletmeden yapar çünkü kendim gidebilecek durumda olsam zaten ona söylemiyceğimi bilir. Yada sabah nöbetten gelirken alır falan
Bende hicbirsey demem usengeclikten masadaki sigarasını bile benden ister benim kocamda
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hepsi aynı canım neyapcan ben gece 12 ye kadar bekliyorum uyumuyorum gelsin iki sohbet edelim diye karşılıyorum nasılsın diyorum tlfona bakarak iyi sen diyor bende anahtarını al seni beklemek zorunda değilim diyorum ama ne yalan söylüyum eşim erkenden kalkar evde ekmek yoksa su bitmişse alır gelir kahvaltıda bisey yemek istemessem sevdiğim seyi alır gelir beni hiçbiryere çıkartmaz bi markete beraber gideriz
Eve yemek söylese beni diğer odaya gonderiri o derece deli

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Bende hicbirsey demem usengeclikten masadaki sigarasını bile benden ister benim kocamda
Yok anacım ben istesem yapar eşim ben tenezzül etmiyorum sadece.
Ama benden bişeyi istiyorsa rica eder ricasını kırmam eşimin.
Yoksa öyle götünü yayacak hizmetçisi gibi iş görücem vs vs. Öyle birşey söz konusu bile olamaz. Ben onunla var olmadım o benim sahibim değil ki onun hizmetini göreyim. Bizde herşey karşılıklı ben yatarken o bana der bi ihtiyacın varmı getirir başıma şişeyle suyumu koyar o otururken ben ona sormadan Kahve yaparım koyarım önüne teşekkür ve rica evimizin temel kuralıdır bunlar olmasa o zaman insana zulüm olur. Ya kısacası bana saygısı vardır benimde aynı şekilde ona. Olması gerekenin de bu olduğunu düşünüyorum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar