Hamileliği haram eden koca

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Haticegulasik01 tarafından oluşturulan Hamileliği haram eden koca başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,648 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamileliği haram eden koca
Konbuyu başlatan Haticegulasik01
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sıbelmamı

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Ne bileyim ya Allah sabır versin hadi senin üçüncü geliyo ama bu sitede ilk hamile olup da eşiyle sorun yaşayanlara çok üzülüyorum hadi kaynana anne bi şekilde olur normaldir ama ilk hamilelik en çok anlayış gereken zaman ilgi göstermek sevgi Şevkat vermek yerine niye böyle davranıyorlar anlam veremiyorum
Aynen canım bizim zaten alan almış satan satmış malımı biliyorum artık kaç sene geçmiş ama daha yeni evli olup ilk hamileliği olduğu halde ne denli sıkıntı yaşayanlar var onlara daha zor Allah yardımcıları olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bizim tek sorunumuz benimkinin çenesi şükür öyle bi vurması abartılı bi kavgası birşeyi yoktur herşeye karışıp çok laf ediyor oda sinir bozucu ama daha nelerini görüp duyuyoruz

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Benim eşim de nöbet sistemiyle çalışıyor aşırı üşrngeçtir bi lere markete yolla gider 2. Kez asla gitmez ben tek çocuk olduğum içib biİm evin bütün bakkal çakkal işleri bendeydi 2 3 kere gitmek bana normal geliyor açıkçası 😂 ben eşime kalk ekmek al demem kalk git demem kendi göbeğimi keserim yani ama eğer kalk git dersem de oda ikiletmeden yapar çünkü kendim gidebilecek durumda olsam zaten ona söylemiyceğimi bilir. Yada sabah nöbetten gelirken alır falan

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Zaten sürekli şehir dışındayım eve birkaç gün gelip gidiyorum onda da bunlarla ben mi uğraşacağım diyor 😒 geri kalan market alışverişi şu bu herşeyi yapar ama sabah kalkıp ekmek almaya gitmez

Sürekli evde değil ya ona nazlanıyor herhalde canım bende gitmiyorum çoğunlukla zaten gıcıklık olsun diye falan değil ekmek varken yenisini alsam gelsem yazık günah öteki kalan çöpe gidecek ne gerek var. Akşam alınan ekmek bayat olmuyor zaten gayet yumuşak oluyor biz çocuklarla yiyoruz öyle olsa çocuklara yedirmem az sert olursa dediğim gibi ya kızartıyorum ya yumurtalı ekmek yapıyorum illa kavga ederiz her geldiğinde aynı konudan laf edecek yer arıyorlar ne yapsak yaranılmaz bunlara bir gün kahvaltı masasını yiyecek kafasına görecek bayat ekmeği ama bakalım ne zaman 😂😂
Merve bendede var birtane akşamın emegini yemez sabah bizde arada dalaşıyoruz

BİRGÜL gözde

Kayıtlı Üye
rank
Evde bunaldm artık sürekli karşımda TLF uğraşması hoşuma gitmiyor ne dersem tersini yapiyor
Hepsi aynı canım neyapcan ben gece 12 ye kadar bekliyorum uyumuyorum gelsin iki sohbet edelim diye karşılıyorum nasılsın diyorum tlfona bakarak iyi sen diyor bende anahtarını al seni beklemek zorunda değilim diyorum ama ne yalan söylüyum eşim erkenden kalkar evde ekmek yoksa su bitmişse alır gelir kahvaltıda bisey yemek istemessem sevdiğim seyi alır gelir beni hiçbiryere çıkartmaz bi markete beraber gideriz

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Ekmeğe neden eşiniz gitmiyor hamile halinizle siz gidiyorsunuz ben daha bugüne kadar kendim gidip almadım eşim nöbete gideceği zaman BİLe sabahtan ekmeği alır öyle gider
en iyisini yapiyosun erkekleri aliştirmamak lazim

Al birini vur ötekine canım 😂
mervecim sana söylim bundan sonra eşin evde oldugunda hamileligini bahane et ağrim var bugun sen ekmek almaya gidermisin falan de aldiktan sonra ayy duracak halim yok cocuklar cok acikmiş kahvalti haźirlasan cocuklar bişeyler ysinler de hic degilse doguma kadar bnuu böyle yap yavaş yavaş alışır herseye dogumdan sonrada en az 1 ay rahat edersin market bakkal manav nereye gondermek istersen ağrim var sancim var de yaptir herşeyini birazda o sana baksin 😉😃😃

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
mervecim sana söylim bundan sonra eşin evde oldugunda hamileligini bahane et ağrim var bugun sen ekmek almaya gidermisin falan de aldiktan sonra ayy duracak halim yok cocuklar cok acikmiş kahvalti haźirlasan cocuklar bişeyler ysinler de hic degilse doguma kadar bnuu böyle yap yavaş yavaş alışır herseye dogumdan sonrada en az 1 ay rahat edersin market bakkal manav nereye gondermek istersen ağrim var sancim var de yaptir herşeyini birazda o sana baksin 😉😃😃
Kuzum yokki çoğunlukla evde mecbur ben gidiyorum herşeye 3 gün evdeyse 1 hafta olmuyor şehir dışında sürekli. Evde olduğu zaman herşeyi o yapar zaten market, pazar, manav vs ama sabah ekmek almak hariç 😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar