Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hamileliğin basinda sivilcelenme fikir verirmisiniz
Merhaba yalniz degilsin canim benimde hamilelikte yuzum sivilcelendi hatta boynum belim falan sivilcelendi izleri kaldi yani ben bunun yuzunden yaz boyunca acik bisey giyinemedim ama simdi 8ci ayimin sonlarindayi artik azalmaya basladi boyle tedavi falanda etmedim kendigilinden sondu hepsi hormanal bisey bence
Merhaba yalniz degilsin canim benimde hamilelikte yuzum sivilcelendi hatta boynum belim falan sivilcelendi izleri kaldi yani ben bunun yuzunden yaz boyunca acik bisey giyinemedim ama simdi 8ci ayimin sonlarindayi artik azalmaya basladi boyle tedavi falanda etmedim kendigilinden sondu hepsi hormanal bisey bencec
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Cevabın için teşekkür ederim öncelikle benim de ikinci hamilelik kızıma hamileyimdim hiç böyle olmadı şaşkınım şu an bacaklarımda da çıkmaya başladı siz bisey yapmadan mi geçti sivilce
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Cevabın için teşekkür ederim öncelikle benim de ikinci hamilelik kızıma hamileyimdim hiç böyle olmadı şaşkınım şu an bacaklarımda da çıkmaya başladı siz bisey yapmadan mi geçti sivilce
Benim ilk hamileligim evet bisey yapmadim cunki zaten hormonal doktorum dediki eger istersen basga doktora gorun ben kendim gitmedim yine bir suru ilac falan ama simdi cok sukur biseyim yok yuzum tertemiz boyunda belimde azacik lekeleri kaldi onun disinda bir sorun yok dogumdan sonra hepsi tamamen gecer ama boyle illa bisey yapmak istiyorsan tuzlu su ile bedenine yika dus aldiktan sonra yada papatya cayini demle bedenini yika boyle sheyler yapa bilirsin
Benim ilk hamileligim evet bisey yapmadim cunki zaten hormonal doktorum dediki eger istersen basga doktora gorun ben kendim gitmedim yine bir suru ilac falan ama simdi cok sukur biseyim yok yuzum tertemiz boyunda belimde azacik lekeleri kaldi onun disinda bir sorun yok dogumdan sonra hepsi tamamen gecer ama boyle illa bisey yapmak istiyorsan tuzlu su ile bedenine yika dus aldiktan sonra yada papatya cayini demle bedenini yika boyle sheyler yapa bilirsin