Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canım inanin ben hiç birine hiç bir cocugumda girmedim zaten durumumda okadar iyi değil ama bana gereksiz geliyor rahminden ne gelirse başım üstüne yanlış anlamayın.bu benim görüşüm
Canım inanin ben hiç birine hiç bir cocugumda girmedim zaten durumumda okadar iyi değil ama bana gereksiz geliyor rahminden ne gelirse başım üstüne yanlış anlamayın.bu benim görüşüm
En önemlisi detaylı ultrason. Ama detaylıca bir problem görürse doktor 2li 3lu test bitkide değerlendiriyor. Benim kalpde parlaklık gördü 3lu test temiz diye önemli değil dedi. Keşke 2li test de yaptirsaydim dedim kendi kendime. Yinede senin kararın hiç bir problemde olmayabilir tabi.
Canım çok kararsız kaldım ikili 350 tl yaptırmıcam zaten 270 tlye tahlillerim var ilk defa gidiyorum bu doktora çünkü bide 270 tlye detaylı ulturason yaptırcam zamanı gelince bundan sonra başka fazla bişey yoksa fiyatlı hiç gitmeyim devlete eşimde heryerde ulturasona gşrme zararlı diyor
Yani nasıl istersen canım ama ben ilk çocuğumda da bu ikili üçlü tarama testlerini yaptırmadım detaylıyı yaptırdım diğerlerine göre onu yaptırmak daha önemli bence ama tabi son karar sizin
Yani nasıl istersen canım ama ben ilk çocuğumda da bu ikili üçlü tarama testlerini yaptırmadım detaylıyı yaptırdım diğerlerine göre onu yaptırmak daha önemli bence ama tabi son karar sizin
Bende öyle düşünüyorum zaten ama bir kitapcık verdiler doğuma kadar yapılan test tetkikler olan onlardada böyle fiyatlarda önemli yapılması gerekli testler varmı diye sorayım dedim ama yok herhalde bu yönde bilgi veren olmadı burada