Katılıyorum ♥️ ❤️😘
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici ModAyın Annesi Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,507 Konum Kırklareli 27 Temmuz 2023 #11 Asena.ase' Alıntı: Katılıyorum Genişletmek için tıkla ...
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,020 Konum Çankırı 27 Temmuz 2023 #12 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
ebruakpinar0354 Kayıtlı Üye Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 1,688 27 Temmuz 2023 #13 Ebrulii__' Alıntı: Merhaba kızlar bugün test yaptim çizgi çıkmadı 4 yada 5 saat sonra silik çizgi çıktı sonra iyice belirginleşti hamilemiyim yani başına gelen varmı Genişletmek için tıkla ... Yine test yap istersen 2.cide ayni cikicak deyil ya
Ebrulii__' Alıntı: Merhaba kızlar bugün test yaptim çizgi çıkmadı 4 yada 5 saat sonra silik çizgi çıktı sonra iyice belirginleşti hamilemiyim yani başına gelen varmı Genişletmek için tıkla ... Yine test yap istersen 2.cide ayni cikicak deyil ya
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,102 27 Temmuz 2023 #14 Ebrulii__' Alıntı: Merhaba kızlar bugün test yaptim çizgi çıkmadı 4 yada 5 saat sonra silik çizgi çıktı sonra iyice belirginleşti hamilemiyim yani başına gelen varmı Genişletmek için tıkla ... Merhaba canım ilk 5 dk sonraki sonuçlar gerçek deil canım
Ebrulii__' Alıntı: Merhaba kızlar bugün test yaptim çizgi çıkmadı 4 yada 5 saat sonra silik çizgi çıktı sonra iyice belirginleşti hamilemiyim yani başına gelen varmı Genişletmek için tıkla ... Merhaba canım ilk 5 dk sonraki sonuçlar gerçek deil canım