Sorum var Hamilelik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Hamilelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,560 kez görüntülenmiş, 38 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelik
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Rukiye27

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
İyi akşamlar arkadaşlar ben hamileyim besinci haftaya girdim şu sıralar açlık hissi var tansiyon um düşüyor kızlar sanki böyle ağzımda acı bir tat var yemek yiyemiyorum anlamadım gitti ya bu arada bir oğlum var sürekli ayakta koşturan bir anneyim

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Bende öyleyim kuzum hiç icemem😘
Ağzımızın tadı bile aynı Hülyamm🤣🤣😍😍🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben eksi şeyler yiyip içince sonra midem yaniyor salata larda yerim sadece limonu ve kilo almaya çalışan biri oldum için hamilelimde limon yemem
Ekşi değilki zaten tatlı gibi normalde de limon yemem ben zaten kullanmam salata ve çorbada falan

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
kuzum dinlenmeye dikkat et kaç haftalık oldun bende aleynam çok şükür iyiyim

18+3 oldum kuzum dinlenmek ne onu bile unuttum Elisa sayesinde, sürekli tepemde nefes aldırmıyor valla, 🤦‍♀️bide enfeksiyon kapmışım canım iki gün yataktan ağlaya ağlaya kalktım sanki sırtımla belimin kemiği etinden ayrılıyor da çocuğun kafası alttan çıkacakmış gibi vajina ağrısı çekiyorum ilaçta fayda etmiyor 😒😒

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
18+3 oldum kuzum dinlenmek ne onu bile unuttum Elisa sayesinde, sürekli tepemde nefes aldırmıyor valla, 🤦‍♀️bide enfeksiyon kapmışım canım iki gün yataktan ağlaya ağlaya kalktım sanki sırtımla belimin kemiği etinden ayrılıyor da çocuğun kafası alttan çıkacakmış gibi vajina ağrısı çekiyorum ilaçta fayda etmiyor 😒😒
Kuzum ya kıyamam sana çok geçmiş olsun aleynam Allah'ım sağlıkla kucagina almayı nasip etsin inşallah zaman sana hiç geçmez biliyorum annen hiç gelemesmi yanına

Tüm sayfalar yüklendi.