Hamilelik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Kaderkader tarafından oluşturulan Hamilelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,735 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Hamilelik
Konbuyu başlatan Kaderkader
Başlangıç tarihi
Cevaplar 1
Görüntüleme NaN
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan iki kiz iki oğlan annesi

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar ilk doğumum çok kolay oldu 15 dakika sürdü normal doğum yaptım şuan 2 ciye hamileyim 3 aylık olmak üzere 2 ci doğumlar kolay mı acaba doğum doğum yapmayı düşünüyorum yine yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Nekadar şanslısın ilkin kolaysa ikinci daha kolay olur Allah'ın izni ile korkma ben mesela ikisi zordu üçüncü kolay olur mu ki 😀🤔🤔

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar ilk doğumum çok kolay oldu 15 dakika sürdü normal doğum yaptım şuan 2 ciye hamileyim 3 aylık olmak üzere 2 ci doğumlar kolay mı acaba doğum doğum yapmayı düşünüyorum yine yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Benim ilk zordu ikinci ve üçüncü çok kolay oldu nasipse 13 gün sonra 4 uncu minigimi alacağım kucağıma buda normal olacak insallah bakalım bu nasıl olacak hayırla saglicak la dogsun minikler insallah

Tüm sayfalar yüklendi.