Evet iki gün ağrı sızı çektim sonra ağrılarım geçti ama tat ve koku kaybı yaşadım bu da 15 gün sürdü bu esnada hiç ilaç kullanmadım bol bol yeşillik meyve ve bol su tükettim özellikle de c vitamini..
Evet iki gün ağrı sızı çektim sonra ağrılarım geçti ama tat ve koku kaybı yaşadım bu da 15 gün sürdü bu esnada hiç ilaç kullanmadım bol bol yeşillik meyve ve bol su tükettim özellikle de c vitamini..
Öncelikle Allah yardımcın olsun inşaAllah en kısa zamanda atlatırsın ben kasımda oldum ama tam kaç haftalıktım hatırlamıyorum 18 gün çektim bebegimde herhangi Bi sorun olmadı çok şükür öncelikle su çok önemli peynir süt yumurta kesinlikle bolca yemelisin eklem agrılarımın tarifi yoktu mutlaka kalsiyum takviyesi al ve tabiki c vitamini bolca tüket akşam katı ve ağır yemeklerden kaçın çorba ve salata agırlıklı beslen uyumadan mutlaka yoğurt yemelisin bitki çaylarından uzak dur bu şekilde atlattık biz gebelik eğitmenim ve doktorum bunları önermişti eklemlerin çok ağrırsa çok sıcak olmadan ılık ılık duş alabilirsin iyi geliyor İnşaAllah çabucak atlatırsın geçmiş olsun aklıma gelenleri yazdım umarım yardımcı olur