K Kübra. Kayıtlı Üye Katılım 18 Nisan 2022 Mesajlar 53 19 Nisan 2022 #1 Merhaba hanımlar biz şuan 6. Ayımızdayız ve şimdiye kadar 10 - 11 kilo kadar almışım sizce bu kilo alımı normal mi
Merhaba hanımlar biz şuan 6. Ayımızdayız ve şimdiye kadar 10 - 11 kilo kadar almışım sizce bu kilo alımı normal mi
K Kübra. Kayıtlı Üye Katılım 18 Nisan 2022 Mesajlar 53 20 Nisan 2022 #21 Taze anne' Alıntı: Normal canım Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim ecmelll' Alıntı: Merhaba cnm bu kilo durumu kişinin vucid yapısına boyuna bağlı değişiyor.. doktorum bana en fazla 10 alsan yeterli demişti . Şuan 28+1 haftaligim 6 kg aldım şükür .. sen bu durumu doktoruna danış Genişletmek için tıkla ... Tamam Teşekkür ederim Oyla 0 Downvote
Taze anne' Alıntı: Normal canım Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim ecmelll' Alıntı: Merhaba cnm bu kilo durumu kişinin vucid yapısına boyuna bağlı değişiyor.. doktorum bana en fazla 10 alsan yeterli demişti . Şuan 28+1 haftaligim 6 kg aldım şükür .. sen bu durumu doktoruna danış Genişletmek için tıkla ... Tamam Teşekkür ederim