Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya inanmayın bir kereden ne olacak hamile bir sürü insan var ve bunların arasında kuaför den cikmayanlar var valla bsy diyim mi canm bebeğin nasibi varsa dünyada sen ne yapsan da asla bsy olmaz içini ferah tut
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ya inanmayın bir kereden ne olacak hamile bir sürü insan var ve bunların arasında kuaför den cikmayanlar var valla bsy diyim mi canm bebeğin nasibi varsa dünyada sen ne yapsan da asla bsy olmaz içini ferah tut
Bana da hep kahve zararlı dediler bn iki aylık hamileyken günde 3 4 tane iciyodum hiç te bsy olmuyor nasip nasip valla bak Allah istemedi mi yaprak bile kipirdamaz Allah'a emanet et bebeğini içini ferah tut endişe de etme
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bana da hep kahve zararlı dediler bn iki aylık hamileyken günde 3 4 tane iciyodum hiç te bsy olmuyor nasip nasip valla bak Allah istemedi mi yaprak bile kipirdamaz Allah'a emanet et bebeğini içini ferah tut endişe de etme
Ben de 7 aylık hamıleyım ıkı kez boyadım smdıye kadar hc bısey olmaz kım dedı boya yapılmaz dıye doktorumada danustım kac uzmanda dınledım hamılelık hastalık degldıe bıya zararlı degıl dıe altını cızdı korkma yane