Hamilelikte sigara kullananlar varmı aramızda?
B Büşracık Kayıtlı Üye Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 85 23 Mayıs 2021 #1 Hamilelikte sigara kullananlar varmı aramızda?
E elifgy Guest 23 Mayıs 2021 #2 Büşracık' Alıntı: Hamilelikte sigara kullananlar varmı aramızda? Genişletmek için tıkla ... Maalesef
Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,819 23 Mayıs 2021 #3 Bnde kullanmıştım cnm ama Bn 3 4 ay da içmemiştim hamileliğim de
E Esin Kayıtlı Üye Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 24 23 Mayıs 2021 #4 Büşracık' Alıntı: Hamilelikte sigara kullananlar varmı aramızda? Genişletmek için tıkla ... Bende kullanıyorum ama fazla içiyorum sanki nasıl engel olucam bilmiyorum
Büşracık' Alıntı: Hamilelikte sigara kullananlar varmı aramızda? Genişletmek için tıkla ... Bende kullanıyorum ama fazla içiyorum sanki nasıl engel olucam bilmiyorum
B Büşracık Kayıtlı Üye Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 85 23 Mayıs 2021 #5 Esin' Alıntı: Bende kullanıyorum ama fazla içiyorum sanki nasıl engel olucam bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Kaç haftalıksın? Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Mayıs 2021 Elif kpln' Alıntı: Bnde kullanmıştım cnm ama Bn 3 4 ay da içmemiştim hamileliğim de Genişletmek için tıkla ... Ya ne güzel keşke bizde içmeyebilseydik ilk aylar zararlı mı fazla içmemeye çalışıyorum
Esin' Alıntı: Bende kullanıyorum ama fazla içiyorum sanki nasıl engel olucam bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Kaç haftalıksın? Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Mayıs 2021 Elif kpln' Alıntı: Bnde kullanmıştım cnm ama Bn 3 4 ay da içmemiştim hamileliğim de Genişletmek için tıkla ... Ya ne güzel keşke bizde içmeyebilseydik ilk aylar zararlı mı fazla içmemeye çalışıyorum
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,375 Konum Van 23 Mayıs 2021 #6 Bn hiç kullanmadım allahtan kokusundanda rahatsız oluyorum Büşracık' Alıntı: Hamilelikte sigara kullananlar varmı aramızda? Genişletmek için tıkla ...
Bn hiç kullanmadım allahtan kokusundanda rahatsız oluyorum Büşracık' Alıntı: Hamilelikte sigara kullananlar varmı aramızda? Genişletmek için tıkla ...
B Büşracık Kayıtlı Üye Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 85 23 Mayıs 2021 #7 elifsu♡ ecrin ada' Alıntı: Bn hiç kullanmadım allahtan kokusundanda rahatsız oluyorum Genişletmek için tıkla ... Çok iyi ya keşke bende öyle olsaydm
elifsu♡ ecrin ada' Alıntı: Bn hiç kullanmadım allahtan kokusundanda rahatsız oluyorum Genişletmek için tıkla ... Çok iyi ya keşke bende öyle olsaydm
B BİRGÜL gözde Kayıtlı Üye Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 1,040 Konum Yok 23 Mayıs 2021 #8 Büşracık' Alıntı: Hamilelikte sigara kullananlar varmı aramızda? Genişletmek için tıkla ... Ictim baya gi ama hamile oldugum gun biraktim 2 ay oldu daha da icmedim midem bulaniyor basim donuyor bunlarida gectim bebegim icin icmiyecem
Büşracık' Alıntı: Hamilelikte sigara kullananlar varmı aramızda? Genişletmek için tıkla ... Ictim baya gi ama hamile oldugum gun biraktim 2 ay oldu daha da icmedim midem bulaniyor basim donuyor bunlarida gectim bebegim icin icmiyecem
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,375 Konum Van 23 Mayıs 2021 #9 Büşracık' Alıntı: Çok iyi ya keşke bende öyle olsaydm Genişletmek için tıkla ... Aynn çok zararlı valla yazık vucuduna
Büşracık' Alıntı: Çok iyi ya keşke bende öyle olsaydm Genişletmek için tıkla ... Aynn çok zararlı valla yazık vucuduna
B Büşracık Kayıtlı Üye Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 85 23 Mayıs 2021 #10 elifsu♡ ecrin ada' Alıntı: Aynn çok zararlı valla yazık vucuduna Genişletmek için tıkla ... Bırakmaya karar verdim yoğurt yiyorum aklıma geldikçe sigara kullananlara tavsiyem yoğurt yesinler
elifsu♡ ecrin ada' Alıntı: Aynn çok zararlı valla yazık vucuduna Genişletmek için tıkla ... Bırakmaya karar verdim yoğurt yiyorum aklıma geldikçe sigara kullananlara tavsiyem yoğurt yesinler