Sorum var Hamilelikte stres

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Slv tarafından oluşturulan Hamilelikte stres başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 935 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelikte stres
Konbuyu başlatan Slv
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Slv

Slv

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaslar dün bugun özellikle bugun sabahtan beri cok stresli bi gündü aile içi bi kaç olaydan dolayı 17+5 haftalık hamileyim neredeyse 1 haftadir hareketlerini hissediyordum ama bugun hissedemiyorum stresten dolayı bebek etkilenmismidir bisey mi oldu acaba sabahtan beri elimi kolumu kımıldatamıyorum stresten kaynaklimi acaba hareket etmiyo aklim cok karisti zaten cok iyi deilim birde bebegimi hissedemeyince cok kotu oluyorum

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Arkadaslar dün bugun özellikle bugun sabahtan beri cok stresli bi gündü aile içi bi kaç olaydan dolayı 17+5 haftalık hamileyim neredeyse 1 haftadir hareketlerini hissediyordum ama bugun hissedemiyorum stresten dolayı bebek etkilenmismidir bisey mi oldu acaba sabahtan beri elimi kolumu kımıldatamıyorum stresten kaynaklimi acaba hareket etmiyo aklim cok karisti zaten cok iyi deilim birde bebegimi hissedemeyince cok kotu oluyorum
Bebek hisseder kuzum stresin onu da etkilemiştir sakinleş ilk önce sen.. bebeğin ve sen daha önemlisiniz ve çikolata ye sol tarafına uzan karnını sev haraket eder merak etme

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Cikolata yedim hep uzandim ama genede hissedemiyorum sanki hissedemedikce dahada stres yapiyprum 😪
Stres yapma kuzum çok normal bir günleri bir gününü tutmuyor miniklerin sen uzan ve stres yapma olur mu o kipirdiyordur ama sen hissedemiyirsundur belki de . Dediğim gibi stres yapma ama .

Slv

Kayıtlı Üye
rank
Stres yapma kuzum çok normal bir günleri bir gününü tutmuyor miniklerin sen uzan ve stres yapma olur mu o kipirdiyordur ama sen hissedemiyirsundur belki de . Dediğim gibi stres yapma ama .
Yok sakintim cok sukur birde bebegi hissetsem daha iyi olcam insallah sabahtan beri kendimi yiyorum belkide oda etkilendi yoruldu bugun yada ne bilim dedigin gibi canim hissediyoda ben anlamiyorum

Hayall

Kayıtlı Üye
rank
Canım bebek hissettiği için etkilenmiş stres bebeği cok etkiliyor aynı durum benim başıma da geldi iki gün boyunca hareketleri yok denecek kadar azdı 3 gün den sonra kendine gelmeye başladı sonra çok üzüldüm bebeği o kadar etkiledim die ne kadar elimizde olmasada dikkat etmeliyiz canım özellikle stres bebeği gerçekten çok etkiliyor

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kuzum sen stres yaptıkça bebek bunu hisseder. Nescafe iç uzan birkaç dakika sonra bebeğin hareketlerini hissedersin. Bu dönemlerde bebeğin kemikleri tam olarak gelişmediği için o hareket etsede hissetmemen normal. Sakin olmaya çalış

Slv

Kayıtlı Üye
rank
Canım bebek hissettiği için etkilenmiş stres bebeği cok etkiliyor aynı durum benim başıma da geldi iki gün boyunca hareketleri yok denecek kadar azdı 3 gün den sonra kendine gelmeye başladı sonra çok üzüldüm bebeği o kadar etkiledim die ne kadar elimizde olmasada dikkat etmeliyiz canım özellikle stres bebeği gerçekten çok etkiliyor
Insallah canim aynen dedigin gibi elimizde olan bisey deil insallah bisey olmamistir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Etkilenmiştir annesi senin stresinden merak etme eder ♥️
Insallah kuzum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum sen stres yaptıkça bebek bunu hisseder. Nescafe iç uzan birkaç dakika sonra bebeğin hareketlerini hissedersin. Bu dönemlerde bebeğin kemikleri tam olarak gelişmediği için o hareket etsede hissetmemen normal. Sakin olmaya çalış
Sakinlestim canim baya uzandim bekliyorum bakalim insallah bi sorun yoktur cok korktum cunku

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum bir sıkıntı yoktur inşallah ama bebekler annedeki her durum değişikliğini hisseder takma kafana lütfen bebeğini düşün 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.