Aminnn insallah canimmmsen nasılsınKıyamam kuzum az sabret kısa süre içinde herşey düzene girecek yavaş yavaş Allah'ın izniyle
Aminnn insallah canimmmsen nasılsınKıyamam kuzum az sabret kısa süre içinde herşey düzene girecek yavaş yavaş Allah'ın izniyle
Bende iyiyim çok şükür kuzum kızım hasta bu aralar onunla uğraşıyorum nasıl akşam oluyor anlamıyorum resmen sabah kalk çocukların üstünü altını değistir yatağı topla kahvaltı temizlik yemek iç güç derken bir bakıyorum akşam olmuş kendime vakit ayıramiyorum resmen saçım süpürgeye döndüAminnn insallah canimmmsen nasılsın
Ah ah seni iyi anlarım bende hiç kendime bakamıyorum yemekleri soğuk yiyorum hatda bazenleri aç geziyorum çocuklar uyuyunca midem bulanmaya başlıyor aç olduğum aklıma geliyor düşün yani,Bende iyiyim çok şükür kuzum kızım hasta bu aralar onunla uğraşıyorum nasıl akşam oluyor anlamıyorum resmen sabah kalk çocukların üstünü altını değistir yatağı topla kahvaltı temizlik yemek iç güç derken bir bakıyorum akşam olmuş kendime vakit ayıramiyorum resmen saçım süpürgeye döndü
Kız bir an okuyunca bize çok acıdım yeminle aynı bende aynı durumdayım yaaaAh ah seni iyi anlarım bende hiç kendime bakamıyorum yemekleri soğuk yiyorum hatda bazenleri aç geziyorum çocuklar uyuyunca midem bulanmaya başlıyor aç olduğum aklıma geliyor düşün yani,
Ne güzel7aylık kızım var ve ben hamileyim
Darısı aysenurdaGözünüz aydın canım. Rabbim dayanma güvü verir meral etme olan olmuş artık bundan sonrası için minik sağlıkşı olsum diye dua etmek rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Rabbim şşmdlik olmayanlara versin inşallah .Ne güzel
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Darısı aysenurda
Aynen canım ya ama zamanla düzelir inşallah düzene girinceKız bir an okuyunca bize çok acıdım yeminle aynı bende aynı durumdayım yaaa
Genç olsam ben dogurdum yaşlandımRabbim şşmdlik olmayanlara versin inşallah .
Bende isterim ama çocuk hariç 2. Hedeflerim var ondan bşraz ertelemek istiyorum 2.ciyiGenç olsam ben dogurdum yaşlandım
Canim arka arkaya doğur on lar beş yasayincada kirese ver çalışmak istiyorsan aysenurBende isterim ama çocuk hariç 2. Hedeflerim var ondan bşraz ertelemek istiyorum 2.ciyi