Hamileyiimmm

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Yenibebe tarafından oluşturulan Hamileyiimmm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,544 kez görüntülenmiş, 56 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Hamileyiimmm
Konbuyu başlatan Yenibebe
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Alyaa🌷🌷

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Aminnn insallah canimmm🤲sen nasılsın
Bende iyiyim çok şükür kuzum kızım hasta bu aralar onunla uğraşıyorum nasıl akşam oluyor anlamıyorum resmen sabah kalk çocukların üstünü altını değistir yatağı topla kahvaltı temizlik yemek iç güç derken bir bakıyorum akşam olmuş kendime vakit ayıramiyorum resmen saçım süpürgeye döndü😁

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Bende iyiyim çok şükür kuzum kızım hasta bu aralar onunla uğraşıyorum nasıl akşam oluyor anlamıyorum resmen sabah kalk çocukların üstünü altını değistir yatağı topla kahvaltı temizlik yemek iç güç derken bir bakıyorum akşam olmuş kendime vakit ayıramiyorum resmen saçım süpürgeye döndü😁
Ah ah seni iyi anlarım bende hiç kendime bakamıyorum yemekleri soğuk yiyorum hatda bazenleri aç geziyorum 🤣çocuklar uyuyunca midem bulanmaya başlıyor aç olduğum aklıma geliyor düşün yani, 🤣

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Ah ah seni iyi anlarım bende hiç kendime bakamıyorum yemekleri soğuk yiyorum hatda bazenleri aç geziyorum 🤣çocuklar uyuyunca midem bulanmaya başlıyor aç olduğum aklıma geliyor düşün yani, 🤣
Kız bir an okuyunca bize çok acıdım yeminle aynı bende aynı durumdayım yaaa

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.