Hamileyiimmm

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Yenibebe tarafından oluşturulan Hamileyiimmm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,540 kez görüntülenmiş, 56 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Hamileyiimmm
Konbuyu başlatan Yenibebe
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Alyaa🌷🌷

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Canim arka arkaya doğur on lar beş yasayincada kirese ver çalışmak istiyorsan aysenur
Çalışmak istiyorum evet ama çnce 2. Kez farlı bir üni okumak gibi hayalm var. Hatta bu yıl derslere tekrar çalışmaya başlayacağım ama eşim 2. Çocuk planını yapıyor bile 🤦🏻‍♀️

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Çalışmak istiyorum evet ama çnce 2. Kez farlı bir üni okumak gibi hayalm var. Hatta bu yıl derslere tekrar çalışmaya başlayacağım ama eşim 2. Çocuk planını yapıyor bile 🤦🏻‍♀️
Açıköğretim oku evde hemen biter zaten zaman hızlı geciyor

Miniğimin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
7aylık kızım var ve ben hamileyim 😞
Hayırlı uğurlu olsun canım Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin üzülme rabbim yardım eder bebeğin ikiz de olabilirdi gör bak doğunca birlikte büyüdüklerini görünce çok mutlu olacaksın benim bebeğim yarın bir aylık olacak rabbim hemen nasip ederse bile ben mutlu olurum doğum çok zor evet ama hepsi geçiyor anne olmak fedakarlık gerektirir 😍💞😘

7aylık kızım var ve ben hamileyim 😞
Gözün aydın kuzum
Benimde oğlum 1 yaşına yeni girdi 2.5 aylık sürpriz bir şekilde 🐣 Hamileyim 😂😅
Kendini yanlız hissetme burda gün gün çoğalıyoruz iyi tarafından bak tek seferde 2 çocuk buyuteceksin tek tek ugrasmyacaksın😃 sağlıkla kavuşmak nasip olsun

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Tüm sayfalar yüklendi.