Sinem yeni hesap açtın sandım ilk biliyomusunAynıyız canım
Sinem yeni hesap açtın sandım ilk biliyomusunAynıyız canım
İnşallah kuzumAynen canım ya ama zamanla düzelir inşallah düzene girince
Hayırlı olsun canım rabbim kolaylik vericektir insallah7aylık kızım var ve ben hamileyim
Çalışmak istiyorum evet ama çnce 2. Kez farlı bir üni okumak gibi hayalm var. Hatta bu yıl derslere tekrar çalışmaya başlayacağım ama eşim 2. Çocuk planını yapıyor bileCanim arka arkaya doğur on lar beş yasayincada kirese ver çalışmak istiyorsan aysenur
Açıköğretim oku evde hemen biter zaten zaman hızlı geciyorÇalışmak istiyorum evet ama çnce 2. Kez farlı bir üni okumak gibi hayalm var. Hatta bu yıl derslere tekrar çalışmaya başlayacağım ama eşim 2. Çocuk planını yapıyor bile
Bende öyle düşünüyorum ama bakalım kuzumAçıköğretim oku evde hemen biter zaten zaman hızlı geciyor
Hayırlı uğurlu olsun canım Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin üzülme rabbim yardım eder bebeğin ikiz de olabilirdi gör bak doğunca birlikte büyüdüklerini görünce çok mutlu olacaksın benim bebeğim yarın bir aylık olacak rabbim hemen nasip ederse bile ben mutlu olurum doğum çok zor evet ama hepsi geçiyor anne olmak fedakarlık gerektirir7aylık kızım var ve ben hamileyim
Gözün aydın kuzum7aylık kızım var ve ben hamileyim
Benm kendimi avutma şeklimGözün aydın kuzum
Benimde oğlum 1 yaşına yeni girdi 2.5 aylık sürpriz bir şekilde Hamileyim
Kendini yanlız hissetme burda gün gün çoğalıyoruz iyi tarafından bak tek seferde 2 çocuk buyuteceksin tek tek ugrasmyacaksın sağlıkla kavuşmak nasip olsun