Olur canım hangi bölüm istiyorsunBende öyle düşünüyorum ama bakalım kuzum
Olur canım hangi bölüm istiyorsunBende öyle düşünüyorum ama bakalım kuzum
Valla br öncekinde mühendislik okudum bir daha o kadar zor bir bölüm istemiyorum canım çıktı yaaOlur canım hangi bölüm istiyorsun
Senin 1 ayın kaldı bence hiç konuşma ön hazırlıklarını yap 2 çizgiyi görelim artık. Sana ayrilan sürenin sonuna yaklaşıyoruzBenm kendimi avutma şeklim
Ahahhahaha Ayşe ya sesli güldüm valla yazına.valla rabbim verirse başım gözüm üstüne ama şuan bsn düşünmüyorumSenin 1 ayın kaldı bence hiç konuşma ön hazırlıklarını yap 2 çizgiyi görelim artık. Sana ayrilan sürenin sonuna yaklaşıyoruz
Bizde gece gündüz 2. Çocuğu yapsak ta ters gömleği giysek diye düşünüyorduk sanki bazı şeyler düşünerek olmuyor misal ben bırak düşünmeyi olay anında kendimde bile değildim vallahi hiç hatırlamıyorum nasıl oldu hatta kocam beye ilk hamileyim dediğimde adam ben birşey yapmadım dedioda hatırlamıyor yani. Bebemiz sağ olsun gece muhtelif saatlerde 1578 defa bizi ayağa diktiği için hatır hafıza bırakmadıAhahhahaha Ayşe ya sesli güldüm valla yazına.valla rabbim verirse başım gözüm üstüne ama şuan bsn düşünmüyorum
Çok güzel Kur'an-ı Kerim onuda genelde imam-hatip lise cikislulari atıyorlar ama ilahiyat ta okuyabilirsinValla br öncekinde mühendislik okudum bir daha o kadar zor bir bölüm istemiyorum canım çıktı yaa
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aklımda hiç bir bölüm yok açıkçası ilk hedefim üni sınavına girip kazanmak . 2024 de de kpss ve dhbt ye girip Kur'an'ı kerm öğreticiliğine atanmak bakaşım6
Ahhahaahahahaa Allahım seni güldürsün . Ben korkudan yanaşmıyorum bile fazla ama geçen oldu işte bir kerelik eşime diyorum bütün şansımı inşallah o zaman kullanmamışımfır diye.hamilr kalmaktan korkuyorum dediö bir şey olmaz diyorBizde gece gündüz 2. Çocuğu yapsak ta ters gömleği giysek diye düşünüyorduk sanki bazı şeyler düşünerek olmuyor misal ben bırak düşünmeyi olay anında kendimde bile değildim vallahi hiç hatırlamıyorum nasıl oldu hatta kocam beye ilk hamileyim dediğimde adam ben birşey yapmadım dedioda hatırlamıyor yani. Bebemiz sağ olsun gece muhtelif saatlerde 1578 defa bizi ayağa diktiği için hatır hafıza bırakmadı
İlahiyat okumama gerek yok balım xsten liseyi imam hatip okudum 7 yılda kuranı kerim eğitimi aldım sertifikam vs vr sadece gerekli olan kpss ve dhbt sınavlarından geçerli puanı almak inşallah alırımÇok güzel Kur'an-ı Kerim onuda genelde imam-hatip lise cikislulari atıyorlar ama ilahiyat ta okuyabilirsin
Oooo ne güzel sen zaten yolu yarilamissin benim yengemin kizkardesi senin gibi oda evlendikten sonra atandı kuranı kursu öğretmenliği o ara tabi üç de çocuk yaptı inşallah sende atanirdim çok güzel bölüm çokta hayırlı ben kuran okuyorum da işte tecvid ezber çok yapamıyorumAhhahaahahahaa Allahım seni güldürsün . Ben korkudan yanaşmıyorum bile fazla ama geçen oldu işte bir kerelik eşime diyorum bütün şansımı inşallah o zaman kullanmamışımfır diye.hamilr kalmaktan korkuyorum dediö bir şey olmaz diyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İlahiyat okumama gerek yok balım xsten liseyi imam hatip okudum 7 yılda kuranı kerim eğitimi aldım sertifikam vs vr sadece gerekli olan kpss ve dhbt sınavlarından geçerli puanı almak inşallah alırım
Ay en sevdiğim ya ben anneme de öğrettim Kur'an'ı kerim okumayı, tecvidi filan şimdi eşime diyorum sana da öğretecem diye sonra da Kayra sıra sıra hepsine öğretecem rabbim nasip ederse. Ay inşallah bende senin yeğenin gibi hemen olurum ua rabbim nasip etsin hayırlısı ile banadaOooo ne güzel sen zaten yolu yarilamissin benim yengemin kizkardesi senin gibi oda evlendikten sonra atandı kuranı kursu öğretmenliği o ara tabi üç de çocuk yaptı inşallah sende atanirdim çok güzel bölüm çokta hayırlı ben kuran okuyorum da işte tecvid ezber çok yapamıyorum
Olursun canim ogretmekte çok sevap okumakta yasini ezberleyem diye ugrasiyom benim eşim benden güzel okuyor oglumada öğrettik çok şükür oda okuyor Azra kadı bir inşallah oda öğrenir de biz öldükten sonra okurlar yaşın genç aysenurum hayallerini gerceklestir devam et inşallah rabbimde yardım eder olursun hemdeAy en sevdiğim ya ben anneme de öğrettim Kur'an'ı kerim okumayı, tecvidi filan şimdi eşime diyorum sana da öğretecem diye sonra da Kayra sıra sıra hepsine öğretecem rabbim nasip ederse. Ay inşallah bende senin yeğenin gibi hemen olurum ua rabbim nasip etsin hayırlısı ile banada