Hamileyim ama mutsuz ve stresli

• Konbuyu başlatan Brm
  • Toplam 13 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Brm tarafından oluşturulan Hamileyim ama mutsuz ve stresli başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,744 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamileyim ama mutsuz ve stresli
Konbuyu başlatan Brm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayshe❣️

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Eşimle bir yuva kurduk ama aileler neden bu kadar korkuyor bizi düşman gibi gösteriyorlar yıprandım yoruldum konuşmak dahi istemiyorum hamileliğini stresle geçiriyorum tek bi kelime bile etmek istemiyorum ici m daralıyor artik
Ne kadarlık evlisin canım şöyle diyim ilk yıllar problemli oluyor hep eşinle iyi olmaya bak aileleredir saygını koru yine zamanla esin düzgün kisilikse inan kafa kafaya veriyorsunuz hayat mücadelesinde

B

Brm

Guest
1 yılı doldurduk sürekli kararlarımda karışıyorlar herşeye akıl veriyorlar eşim dinlediği için çok bunaldim artik aramızdaki sevgi bağlılık bu kavgalar yüzünden kaybediyoruz sevmiyorum babası cin gibi evde bebeğimiz beşik lazım o yokken adam gitmiş 2 tane kocaman süngeryatak almis gelmis neymiş misafir gelirse onda yaTsin 1+1 peynir kutusu gibi evdeyiz ben annesiyle babasını nereye sığırayım saygı duyarım ama ailemin bu kadar huzurunu bozan bir adamı görmek dahi iatemekzen eşim onlarla sürekli konuşup dediklerini dinliyor kışın 1 ay geleceklermiş de bana sormadan doğumuma bile gelmezler eminim ama gelip beni zorla evimde huzursuz edecekler korkuları oğullarını kaybetmek eşimle tartıştım küsuz artik çabalamak gelmiyor icimden

B

Brm

Guest
9 aylik hamileyim memlekette geldim eşim başka yerde ama ailesiyle sürekli telefonda konuşuyor sürekli akıl veriyor babası bizim çocuğunuzun beşiği bile hazır değil eşim bugün gelmiş iki tane kocaman yatmalik sünger almış eve bunlar ne dedim fotoğraf attı ihtiyacımız yok bunlara dedim neymiş misafir gelirse onda yatarmış neden 2 tane dedim babası kışın annesiyle 1 ay gelecek kesin önceden bahsetmişti ben de istemiyorum evim 1+1kutu gibi nereye sigdiracagimi düşünürken beşiği bile adam ailesi için gidip ne almış esim yuzunden onlara hayir diyemiyor beni cok huzursuz ediyorlar herseye karisilmaz dogum yapacagin hastaneye bebegin altini neyle bezleyecegime bir kaynata bunlara karisir mi heryeri yonetmeye calisiyor esim de karsi duramiyir bence onlar da elinden oglunu kaybetmemek icin kendilerine ayartiyorlar arrik aramizdaki sevgiyi kaybediyoruz kavgalar yuzunden dun tartistik ve ben arrik cabalamak istemiyorum icimden gelmiyor

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Aileleri kendi ailene karıştırmamaya bak yoksa çok sorun yaşarsın. Her iki taraflada mesafeni koru kendi kurduğun ailene odaklan kuzum. Herkes herşeyi der ve yapar sabırlı olman lazım asla kendini ve aileni ezdirme sustukça ve daha çok kurduğun ailenin içine soktukça sorunlar bitmez

B

Brm

Guest
Dün eşim gelmezler korkma dedi ama gelmeyecek olsalar eşim bunu almazdi balkonda otururuz diye aldım vs kılıf uydurdu ama inandırıcı değildi arayıp ben ne demeliyim akıl verin ben evimde o adamı görmek istemiyorum ilerde oğlu bize baksın diye beni alıştırmaya çalışacaklar kendilerince sanki tek çocukları oymuş gibi diğer gelinde hiç sevmiyor bu adamı

Tüm sayfalar yüklendi.