Ben yıkanabilir bebek bezi kullanıcam. Çok araştırdım. Sen de araştır karar ver istersen
E Esmacakmakk Guest 27 Nisan 2021 #11 Ben yıkanabilir bebek bezi kullanıcam. Çok araştırdım. Sen de araştır karar ver istersen
I Ikizannesi Kayıtlı Üye Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 2 27 Nisan 2021 #12 Canan Aydınlık' Alıntı: Sleepy bio natural kullanıyorum temiz içeriğini güvenle tavsiye edebilirim bebeğim 25 günlük sızdırma tasma ve en önemlisi bebeğimin cildiyle çok uyumlu oldu pişik vs asla yapmadı güvenle kullanabilirsiniz tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... 1 numara ile mi basladiniz 2 numara mi herkes kucuk diyor bende hangisini alsam karasiz kaldim
Canan Aydınlık' Alıntı: Sleepy bio natural kullanıyorum temiz içeriğini güvenle tavsiye edebilirim bebeğim 25 günlük sızdırma tasma ve en önemlisi bebeğimin cildiyle çok uyumlu oldu pişik vs asla yapmadı güvenle kullanabilirsiniz tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... 1 numara ile mi basladiniz 2 numara mi herkes kucuk diyor bende hangisini alsam karasiz kaldim
İ İki prenses annesiyim🥰🥰 Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1,952 27 Nisan 2021 #13 Ikizannesi' Alıntı: 1 numara ile mi basladiniz 2 numara mi herkes kucuk diyor bende hangisini alsam karasiz kaldim Genişletmek için tıkla ... Ben 1 numara aldım onunla başlicam zaten 1 numarayı fazla kullanmıyor kilo almaya başladığında 2 ye geçiyorsun
Ikizannesi' Alıntı: 1 numara ile mi basladiniz 2 numara mi herkes kucuk diyor bende hangisini alsam karasiz kaldim Genişletmek için tıkla ... Ben 1 numara aldım onunla başlicam zaten 1 numarayı fazla kullanmıyor kilo almaya başladığında 2 ye geçiyorsun
F fatmakndgln Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 12 28 Nisan 2021 #14 Ikizannesi' Alıntı: 1 numara ile mi basladiniz 2 numara mi herkes kucuk diyor bende hangisini alsam karasiz kaldim Genişletmek için tıkla ... doğumuma 40 gün var. şimdilik 1 numara slfım
Ikizannesi' Alıntı: 1 numara ile mi basladiniz 2 numara mi herkes kucuk diyor bende hangisini alsam karasiz kaldim Genişletmek için tıkla ... doğumuma 40 gün var. şimdilik 1 numara slfım