Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk ay sleepy aldım yenidoğan çok ufak felmişti gözüme ama büyük bile oldu ama taşma sorunu çok yaşadım a101 i kullandım iyiydi taşma yapmadı şuan molfix hediye geldi memnun kaldım pişik sorunum olmadı çok şükür ben düzenli siliyorum suyla ve sabunla belkide ondan belkide hassas değil cildi bundan sonra da hangisi ucuzsa onu alırım sanırım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İlk ay sleepy aldım yenidoğan çok ufak felmişti gözüme ama büyük bile oldu ama taşma sorunu çok yaşadım a101 i kullandım iyiydi taşma yapmadı şuan molfix hediye geldi memnun kaldım pişik sorunum olmadı çok şükür ben düzenli siliyorum suyla ve sabunla belkide ondan belkide hassas değil cildi bundan sonra da hangisi ucuzsa onu alırım sanırım
Ha bide komilinin bezini kullandım hediye gelmişti hiç memnun kalmadım çişi çok çabuk sızdırdı bi kalkıyordu oğlum sırılsıklam olmuş şimdi molfiks büçen kakasını yapmazsa tutuyorum 5 6 saat geceleri bjyle bi sorunla karşılaşmadım çizgiside var zaten ıslaklık göstergesi
İlk doğduğun da e bebekten baby me aldım bayağa kullandım, sonra sleepy külot beze geçtim, şimdiler de sleepy 6 numara bulamıyorum bizim burda o yüzden goon külot bez kullanıyorum.