Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende aynen öyle yaptım canım inşallah pişik yapmaz yaa
Bide sen iki numara mi aldın bir numara mi bana direk iki numara al bir çok küçük kullanışlı olmuyor dediler de bakalım
Bende aynen öyle yaptım canım inşallah pişik yapmaz yaa
Bide sen iki numara mi aldın bir numara mi bana direk iki numara al bir çok küçük kullanışlı olmuyor dediler de bakalım
Kuzum 1 numarada aldım 2 numarada zeytinyağlı doğal olduğu için pişik yapmiyormuş. Arkadaşlarımdan bebeklerine kullananlar çok övdü hiç şikayetçi olan yok. 1 numarayı 1 paket aldım annemde az almamı söyledi
Canım valla ben çeşit çeşit kullanıyorum yani şuan elimde 4 paket baby turco var indirimden aldım onu kullanıyorum mesela hangi bez indirime düşerse alıp kullanıyorum yani Molfix baby turco BİM'in jeny willy sonra bebem natural bide eşim migrostan bı bez almış ama markasını unuttum onu ve bebem natural hiç sevmedim çok sızdırma yaptı çocuğun isedigi resmen dışına vuruyordu amaa çok şükür bende pişik yapmadı galiba hep farklı kullandığım için yapmıyor şimdi BİM'in yada Molfix baby turco hangisi indirime girerse alıp kullaniyorum BİM'in bezi de çok iyi ben beğendim sızdırma pişik olmadı bende
Prima kullanıyordum aylık paket aldım kendime bitti şu anda Sleppy geçtim Çok memnun kaldım hatta islak mendilim heÇok memnun kaldım hatta islak mendilim bebek bezi Ped hepsini kullanıyorum çok memnunum
Canım valla ben çeşit çeşit kullanıyorum yani şuan elimde 4 paket baby turco var indirimden aldım onu kullanıyorum mesela hangi bez indirime düşerse alıp kullanıyorum yani Molfix baby turco BİM'in jeny willy sonra bebem natural bide eşim migrostan bı bez almış ama markasını unuttum onu ve bebem natural hiç sevmedim çok sızdırma yaptı çocuğun isedigi resmen dışına vuruyordu amaa çok şükür bende pişik yapmadı galiba hep farklı kullandığım için yapmıyor şimdi BİM'in yada Molfix baby turco hangisi indirime girerse alıp kullaniyorum BİM'in bezi de çok iyi ben beğendim sızdırma pişik olmadı bende
Sleepy aslında gayet memnunum fakat diğer markalara göre daha ufak bezleri yani o mamadan sıkıntılı birde bu ara kafayı yedi iki üç belki dört katı zam yaptılar şımardılar sanırım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Pişik olmuyor mu biz hep sleepy kullandık geçen baktım baby Turco baya uygun dedim bir paket alayım denerim üç bez kullanmadan çocuğun poposu kıpkırmızı oldu hemen gittim sleepy aldım şuan düzeldi baby Turco da kaldı elimde
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Pişik olmuyor mu biz hep sleepy kullandık geçen baktım baby Turco baya uygun dedim bir paket alayım denerim üç bez kullanmadan çocuğun poposu kıpkırmızı oldu hemen gittim sleepy aldım şuan düzeldi baby Turco da kaldı elimde