Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet bizde kullanıyoruz halada çok memnunuz hafif mama ama bak benim başıma geldi mama hazırladıktan sonra kaşık ucuyla tadına bak cnm bazıları acı bugazini yakıyo resmen
Evet bizde kullanıyoruz halada çok memnunuz hafif mama ama bak benim başıma geldi mama hazırladıktan sonra kaşık ucuyla tadına bak cnm bazıları acı bugazini yakıyo resmen
Çok şükür iyiyiz canım bende sizi özledim aklımdasınız çocuklar ile uğraşıyorum senin prenses geliyormuş aldım güzel haberinizi sağ salim kucağına almak nasip olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Çok şükür iyiyiz canım bende sizi özledim aklımdasınız çocuklar ile uğraşıyorum senin prenses geliyormuş aldım güzel haberinizi sağ salim kucağına almak nasip olsun
Çok şükür iyiyiz canım müsait olunca geliyorum aslında denk gelemiyoruz bende seni özledim bebişin iyi mi herşey yolunda değil mi
Çok şükür iyiyiz canım müsait olunca geliyorum aslında denk gelemiyoruz bende seni özledim bebişin iyi mi herşey yolunda değil mi
1ci bizdə friso gold yazılmışdı verdim düşmədi qusurdu ancaq sonra başqa həkimə apardım humana yazdı o yaxşı idi düşdü səndə həkimlə məsləhətləş gör nə deyir onu ver ayına uyğun nömrəsində desin birdən yeməsə içinə 1 ədəd qənd at şirinliyi olsun yesin mən elə edirdim
Merhaba , kolik olarak doğduğu için içinde palm yağı bulunmayan nadir mamalardan biri olan similac kullandım. Aptamil daha çok gaz ve kabız yapmıştı. Bir yaşına kadar similactan sonra sma kullanmaya başladım iki yaşına kadar. Yakın bi zamanda artık mamayi kestim ama en son verdiğim mama bebelactı. Şiddetle size similac mamayi öneririm.