Sağlıklı olsunlar da Rabbım hepimizin evladını sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsinÜzülme bence gayet iyi kilosu 1 Eylül benim de doğum günün bu arada sağlıcakla kucağına almak nasip etsin rabbim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Buradaki mesajları okuduktan sonra içim rahatladı biraz daha yediklerime de daha çok dikkat ediyorum teşekkür ederim35+5 ge banada 2.500 dedi sağlıklı olduktan sonra kilo problem değil canm muz ye bol bol kaju ye süt ic zayıf olmasini sıkıntı etme
Maşallah Allah bağışlasınHiç üzülme benimde oğlum 33+5 günlük doğdu 2.500 doğum sonrası 1.ay kontrolünde 4.900 olmuştu cani içinde olsun sağlıklı olsun büyüyorlar şimdi 13 yaşında aslan gibi
Toparlar kendini doğduktan sonra inşallah
Bende aynı seyi düşünüyorum ama doktor beni telaslandirdi zayıf bu bebek doğduğunda yeni doğan ünitesinde kalabilir bilmem ne bisiler deyince ben de stres yaptım. Tabi doğduktan sonra toparlar kendiniCanim nesini dert ettin, kilosu gayet iyi. Senin sutunle daha hizli kilo alir anne karninda kilo aldirmak diye birsey yok. Sen alirsin o sadece almasi gerektigi kadari alir.