Hanimlar size bi sorum olucakti

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Mirac'ın Annesi🤱💞 tarafından oluşturulan Hanimlar size bi sorum olucakti başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,499 kez görüntülenmiş, 52 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Hanimlar size bi sorum olucakti
Konbuyu başlatan Mirac'ın Annesi🤱💞
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Şimdi yine dicekler dikkat çekmek için diyo diye gerçekten yalniş düşünüyorsunuz😒😏 soruma geleyim benim 14 aylik oğlum var🥰 doğuştan böbreğinde taş var hastaneye gidip geliyoruz hep ben süt vermek istiyorum oğluma ama kaynanam böbrek taşını büyütür diyo unuttum doktorada demedim bi daha kontrolümüzde şubatta acaba bi bilgisi olan varmi ben bugün bi delilik yapıp verdim ama içimde rahat değil😔
Kaynanan dogru soyluyor bogerginde das olan cocuklara sut ve sut urunleri vermek yasak

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Şimdi yine dicekler dikkat çekmek için diyo diye gerçekten yalniş düşünüyorsunuz😒😏 soruma geleyim benim 14 aylik oğlum var🥰 doğuştan böbreğinde taş var hastaneye gidip geliyoruz hep ben süt vermek istiyorum oğluma ama kaynanam böbrek taşını büyütür diyo unuttum doktorada demedim bi daha kontrolümüzde şubatta acaba bi bilgisi olan varmi ben bugün bi delilik yapıp verdim ama içimde rahat değil😔
İyi gelmez derler kuzum

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Hiç böyle bir şey duymadım tanıdığım bir kaç yetişkinde vardı mesela hıc bilmiyorum kayinvalidene sor daha önce kiminki taşı bu şekilde büyümüş bende merak ettim

Mirac'ın Annesi🤱💞

Kayıtlı Üye
rank
Hiç böyle bir şey duymadım tanıdığım bir kaç yetişkinde vardı mesela hıc bilmiyorum kayinvalidene sor daha önce kiminki taşı bu şekilde büyümüş bende merak ettim
Cnm annesinin böbreğinde varmiş babasi her akşam bi bardak süt veriyormuş doktora gitmişler taşı baya büyümüş demiş sen taşi beslemişsin demiş😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Napion canim nasilsin
Iyiym canım sen nasılsın doğum yaptınmı

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Cnm annesinin böbreğinde varmiş babasi her akşam bi bardak süt veriyormuş doktora gitmişler taşı baya büyümüş demiş sen taşi beslemişsin demiş😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Iyiym canım sen nasılsın doğum yaptınmı
Yok canim bekliom hala 39 haftalık oldum bugub

Tüm sayfalar yüklendi.