Hastane çanta listeme bakarmisiniz eksik var var mı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asel'in annesi ❤️ tarafından oluşturulan Hastane çanta listeme bakarmisiniz eksik var var mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,318 kez görüntülenmiş, 91 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hastane çanta listeme bakarmisiniz eksik var var mı
Konbuyu başlatan Asel'in annesi ❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yıldızhan jiyan

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Bence eksik yok cnm hatta artik fazla hastanede pandemiden folayi tutmadiklari icin bana fazla bile geldi
Hastane biraz uzak sezeryan olucam ya eksik olurda esimi birdaha eve gonderirsem gider ayrı ayrı getirir takım halinde getirmez beni deli eder 😀 birazda panik yaptım galiba eksik olmasın diye
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimde aynı o tekmeledikçe ben lavaboya koşuyorum benim karnım çok ya 25den sonra çok cıktı
Ayakta durunca biraz görünüyor uzaniyim oturiyim hiç kimse anlamıyor 😀

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
10 lu hastane çıkışı (herşey içinde)
3 takım 5 li takım( önlük şapka eldiven çorap ) içinde
3 adet ağız mendili
3 adet yedek çorap
3 adet şapka ve önlük yedek
5 tane zıbın
1 kalın battaniye 2 adet ince battaniye
İki tane yelek hazır ama (örülmüş değil)
Biboran emzik ıslak mendil bebek bezi puset aldım başka eksik var mı ?
Gayet iyi hazırlanmış çanta canm sıkıntı yok kendi çantanı da hazırla senin çantan daha çok lazım oluyor aslında

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Gayet iyi hazırlanmış çanta canm sıkıntı yok kendi çantanı da hazırla senin çantan daha çok lazım oluyor aslında
Ben kendime bir pijama bir elbise gecelik koydum 4 iç çamaşırı 2 atlet 1 emzirme sütyeni çorap bir kactane ped koyucam terlik göğüs kremi dediler başkada bilmiyorum

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Ben kendime bir pijama bir elbise gecelik koydum 4 iç çamaşırı 2 atlet 1 emzirme sütyeni çorap bir kactane ped koyucam terlik göğüs kremi dediler başkada bilmiyorum
Ped koyma hasta bezi yada büyük regl kilotları var onlardan al kanaman pedin tuyabileceğinden daha fazla olacak bitane daha pijama takımı ekle bence. Kan olursa değiştirirsin lansinohun kremini tavsiye ederim sana en iyisi o şuan ben kendime de javlı kağıt ısşak mendil falan koymuştum özelde doğum yaptım ama bazen odadaki malzemeler çok kıytırık olabiliyor ki öylede olmuştu zaten

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Ped koyma hasta bezi yada büyük regl kilotları var onlardan al kanaman pedin tuyabileceğinden daha fazla olacak bitane daha pijama takımı ekle bence. Kan olursa değiştirirsin lansinohun kremini tavsiye ederim sana en iyisi o şuan ben kendime de javlı kağıt ısşak mendil falan koymuştum özelde doğum yaptım ama bazen odadaki malzemeler çok kıytırık olabiliyor ki öylede olmuştu zaten
Bende özel de yapıcam olur o zaman bir pijama daha ekliyim ben dediklerini not aldım bile🙈

Tüm sayfalar yüklendi.