Sağol can veririm inşallahAllah senden de razı olsun kuzum dualarımız seninle haber ver bize de

Sağol can veririm inşallahAllah senden de razı olsun kuzum dualarımız seninle haber ver bize de
Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallahHayırlı geceler kızlar ben sancılara dayanamadım yine geldim doktor yatış verdi enfeksiyonun çok fazla bebek baş aşağı dönmüş dedi bana serum iğne felan verdiler ama sancım durmuyor bir türlü hemşirelere söylüyorum doktor gelince ona söyle diyorlar sabah gelecekmiş sancılarımda sıklaştı başına böyle bisey gelen varmı geçermi sancılarım korkuyorum daha iki ay 5 günüm var erken doğmasını istemiyorum![]()
Çok geçmiş olsun canım benim inşallah vaktinde doğarHayırlı geceler kızlar ben sancılara dayanamadım yine geldim doktor yatış verdi enfeksiyonun çok fazla bebek baş aşağı dönmüş dedi bana serum iğne felan verdiler ama sancım durmuyor bir türlü hemşirelere söylüyorum doktor gelince ona söyle diyorlar sabah gelecekmiş sancılarımda sıklaştı başına böyle bisey gelen varmı geçermi sancılarım korkuyorum daha iki ay 5 günüm var erken doğmasını istemiyorum![]()
Çok geçmiş olsun canım inşallah sağ salim, vaktinde gelir bebişinHayırlı geceler kızlar ben sancılara dayanamadım yine geldim doktor yatış verdi enfeksiyonun çok fazla bebek baş aşağı dönmüş dedi bana serum iğne felan verdiler ama sancım durmuyor bir türlü hemşirelere söylüyorum doktor gelince ona söyle diyorlar sabah gelecekmiş sancılarımda sıklaştı başına böyle bisey gelen varmı geçermi sancılarım korkuyorum daha iki ay 5 günüm var erken doğmasını istemiyorum![]()
Çok geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı olsun inşallahHayırlı geceler kızlar ben sancılara dayanamadım yine geldim doktor yatış verdi enfeksiyonun çok fazla bebek baş aşağı dönmüş dedi bana serum iğne felan verdiler ama sancım durmuyor bir türlü hemşirelere söylüyorum doktor gelince ona söyle diyorlar sabah gelecekmiş sancılarımda sıklaştı başına böyle bisey gelen varmı geçermi sancılarım korkuyorum daha iki ay 5 günüm var erken doğmasını istemiyorum![]()
Canım sancıların gelince nefes egzersizi yap iyi gelecektir. Allah yar ve yardımcın olsunHayırlı geceler kızlar ben sancılara dayanamadım yine geldim doktor yatış verdi enfeksiyonun çok fazla bebek baş aşağı dönmüş dedi bana serum iğne felan verdiler ama sancım durmuyor bir türlü hemşirelere söylüyorum doktor gelince ona söyle diyorlar sabah gelecekmiş sancılarımda sıklaştı başına böyle bisey gelen varmı geçermi sancılarım korkuyorum daha iki ay 5 günüm var erken doğmasını istemiyorum![]()
Amin Allah razı olsun Rabbim bağışlasın inşallah bizdede bi sıkıntı çıkmazRabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallahamcamın gelini 2 ayı varken doğum yaptı çok şükür şuan çok güzel bir kız olmuş
![]()
cok kecmis olsunHayırlı geceler kızlar ben sancılara dayanamadım yine geldim doktor yatış verdi enfeksiyonun çok fazla bebek baş aşağı dönmüş dedi bana serum iğne felan verdiler ama sancım durmuyor bir türlü hemşirelere söylüyorum doktor gelince ona söyle diyorlar sabah gelecekmiş sancılarımda sıklaştı başına böyle bisey gelen varmı geçermi sancılarım korkuyorum daha iki ay 5 günüm var erken doğmasını istemiyorum![]()
İnşallah canım Allah razı olsun Haklısın çok şükür açılma yok su gelmesi oldu bebeğin suyu fazla olduğu için su gelmesi görmedilerÇok geçmiş olsun canım benim inşallah vaktinde doğarsen stres yapma strese qirdikcede sancıların artar bolbol dua et kuzum acilman ve suyun gelmediği sürece kendini üzme önemli olan acilman olmaması eğer acilman olmaz ise sancılarını durdururlar
![]()
Amin Inşallahrazı olsunÇok geçmiş olsun canım inşallah sağ salim, vaktinde gelir bebişin![]()
Amin Inşallah Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım inşallah sağ salim, vaktinde gelir bebişin![]()
Amin Inşallah AllahÇok geçmiş olsun canım inşallah sağ salim, vaktinde gelir bebişin![]()
Amin inşallah onu nasıl yapıcam bilmiyorum kiCanım sancıların gelince nefes egzersizi yap iyi gelecektir. Allah yar ve yardımcın olsuninşallah bekler bebeğin
![]()
Allah yardımcın olsun kuzum inşallah sancıların durur minigimiz vaktinde gelir oldu ki gelirse de hayırlısıyla gelsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kzuum bol bol dua et ve stres panik yapmamaya çalış sancıyi tetiklemesin kuzumHayırlı geceler kızlar ben sancılara dayanamadım yine geldim doktor yatış verdi enfeksiyonun çok fazla bebek baş aşağı dönmüş dedi bana serum iğne felan verdiler ama sancım durmuyor bir türlü hemşirelere söylüyorum doktor gelince ona söyle diyorlar sabah gelecekmiş sancılarımda sıklaştı başına böyle bisey gelen varmı geçermi sancılarım korkuyorum daha iki ay 5 günüm var erken doğmasını istemiyorum![]()