Nasil oldun canim hayırlısıyla dogurdunmu
Yiğit&Yusuf bebişin annsi 💜💜💜💜💜💜 Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 464 Konum Türkiye 5 Mart 2021 #11 Nasil oldun canim hayırlısıyla dogurdunmu
Leyla Alkaç Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 396 5 Mart 2021 #12 Betül (❤Eda&Ela❤)' Alıntı: Kızlar benim sancılarım gelmeye başladı yaklaşık 1 saat oldu ikinci doğumum olacak sizce ne zaman hastaneye gitmeliyim Genişletmek için tıkla ... Ne yaptın canım doğum oldumu
Betül (❤Eda&Ela❤)' Alıntı: Kızlar benim sancılarım gelmeye başladı yaklaşık 1 saat oldu ikinci doğumum olacak sizce ne zaman hastaneye gitmeliyim Genişletmek için tıkla ... Ne yaptın canım doğum oldumu
B Betül (❤Eda&Ela❤) Kayıtlı Üye Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 734 Konum Isveç 5 Mart 2021 #13 Leyla Alkaç' Alıntı: Ne yaptın canım doğum oldumu Genişletmek için tıkla ... Yok kuzum ya saat 1 de 3 cm açılma vardı eve gönderdiler Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Mart 2021 Yiğit&Yusuf bebişin annsi' Alıntı: Nasil oldun canim hayırlısıyla dogurdunmu Genişletmek için tıkla ... Yok canım ya 2 saat önce baktılar 3 cm açılma var eve geri gönderdiler cok yavas oluyor acilmam
Leyla Alkaç' Alıntı: Ne yaptın canım doğum oldumu Genişletmek için tıkla ... Yok kuzum ya saat 1 de 3 cm açılma vardı eve gönderdiler Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Mart 2021 Yiğit&Yusuf bebişin annsi' Alıntı: Nasil oldun canim hayırlısıyla dogurdunmu Genişletmek için tıkla ... Yok canım ya 2 saat önce baktılar 3 cm açılma var eve geri gönderdiler cok yavas oluyor acilmam
Yiğit&Yusuf bebişin annsi 💜💜💜💜💜💜 Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 464 Konum Türkiye 5 Mart 2021 #14 Betül (❤Eda&Ela❤)' Alıntı: Yok kuzum ya saat 1 de 3 cm açılma vardı eve gönderdiler Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Mart 2021 Yok canım ya 2 saat önce baktılar 3 cm açılma var eve geri gönderdiler cok yavas oluyor acilmam Genişletmek için tıkla ... Hmm rabbim yardimcin olsun canim git ılık dus al birde ben kuveti su doldurup icine oturmustum oda iyi gelmisti
Betül (❤Eda&Ela❤)' Alıntı: Yok kuzum ya saat 1 de 3 cm açılma vardı eve gönderdiler Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Mart 2021 Yok canım ya 2 saat önce baktılar 3 cm açılma var eve geri gönderdiler cok yavas oluyor acilmam Genişletmek için tıkla ... Hmm rabbim yardimcin olsun canim git ılık dus al birde ben kuveti su doldurup icine oturmustum oda iyi gelmisti
B Betül (❤Eda&Ela❤) Kayıtlı Üye Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 734 Konum Isveç 5 Mart 2021 #15 Yiğit&Yusuf bebişin annsi' Alıntı: Hmm rabbim yardimcin olsun canim git ılık dus al birde ben kuveti su doldurup icine oturmustum oda iyi gelmisti Genişletmek için tıkla ... Tmm canım deneyecem hic halim yok ki sancıdan cok şiddetli
Yiğit&Yusuf bebişin annsi' Alıntı: Hmm rabbim yardimcin olsun canim git ılık dus al birde ben kuveti su doldurup icine oturmustum oda iyi gelmisti Genişletmek için tıkla ... Tmm canım deneyecem hic halim yok ki sancıdan cok şiddetli
Bebişimin annesiyim Kayıtlı Üye Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 435 5 Mart 2021 #16 Sıcak bi düş al ve bol bol hurma ye faydası çok
B Betül (❤Eda&Ela❤) Kayıtlı Üye Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 734 Konum Isveç 5 Mart 2021 #17 Bebişimin annesiyim' Alıntı: Sıcak bi düş al ve bol bol hurma ye faydası çok Genişletmek için tıkla ... Dus aldim canım
Bebişimin annesiyim' Alıntı: Sıcak bi düş al ve bol bol hurma ye faydası çok Genişletmek için tıkla ... Dus aldim canım
Leyla Alkaç Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 396 5 Mart 2021 #18 Betül (❤Eda&Ela❤)' Alıntı: Yok kuzum ya saat 1 de 3 cm açılma vardı eve gönderdiler Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Mart 2021 Yok canım ya 2 saat önce baktılar 3 cm açılma var eve geri gönderdiler cok yavas oluyor acilmam Genişletmek için tıkla ... Yakındır o zaman gelişi canım hayırlısıyla gelir inşallah
Betül (❤Eda&Ela❤)' Alıntı: Yok kuzum ya saat 1 de 3 cm açılma vardı eve gönderdiler Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Mart 2021 Yok canım ya 2 saat önce baktılar 3 cm açılma var eve geri gönderdiler cok yavas oluyor acilmam Genişletmek için tıkla ... Yakındır o zaman gelişi canım hayırlısıyla gelir inşallah
B Betül (❤Eda&Ela❤) Kayıtlı Üye Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 734 Konum Isveç 5 Mart 2021 #19 Leyla Alkaç' Alıntı: Yakındır o zaman gelişi canım hayırlısıyla gelir inşallah Genişletmek için tıkla ... Geldi şükür canım çok zordu ama
Leyla Alkaç' Alıntı: Yakındır o zaman gelişi canım hayırlısıyla gelir inşallah Genişletmek için tıkla ... Geldi şükür canım çok zordu ama
Ezgielvin Moderator Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 888 5 Mart 2021 #20 Betül (❤Eda&Ela❤)' Alıntı: Geldi şükür canım çok zordu ama Genişletmek için tıkla ... Dgrdunmu cnm Allah anali babali buyutsun hayirli evlat olsn
Betül (❤Eda&Ela❤)' Alıntı: Geldi şükür canım çok zordu ama Genişletmek için tıkla ... Dgrdunmu cnm Allah anali babali buyutsun hayirli evlat olsn