Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim oğlum baba tarafını sevmiyor gidince ben doldurdum saniyolar hâlbuki hiç yapmam öyle şeyler oğlumda benim gibi sevmeyince sevemiyor bazen babamla niye evlendin salakmisin sen diyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Benim oğlum baba tarafını sevmiyor gidince ben doldurdum saniyolar hâlbuki hiç yapmam öyle şeyler oğlumda benim gibi sevmeyince sevemiyor bazen babamla niye evlendin salakmisin sen diyor
Kaç canım o apartmanda bir saniye oturma bile aynı benim kaynana seninkide böyle insanlarla aynı havayı bile soluma düşün ben bayramına bile gitmedim gerek yok Allahta 3saat yol uzaktayım yoksa ya ben onları gömecem yada onlar beni
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Şahsen ben nefes almasına dahi tahammül edemiyorum ama bizimkiler zombi karının annesinin annesi yeni ölmüş annesi hâlâ hayatta kendide 65-70 yaşında tabi doğruysa. Bide kendinden büyük 2 abisi var
Kaynanandan mı bahsediyorsun neler çektirdi de kimbilir nefes almasına bile tahammül edemiyorsun ama boşver iyilik kazanacak onlar kaynana zulmü görmüş tabiri caizse ve şimdiki gelinlerin (ben de dahil)bu kadar rahatta olmalarını hazmedemiyorlar bütün olay bu bence
Kaynanandan mı bahsediyorsun neler çektirdi de kimbilir nefes almasına bile tahammül edemiyorsun ama boşver iyilik kazanacak onlar kaynana zulmü görmüş tabiri caizse ve şimdiki gelinlerin (ben de dahil)bu kadar rahatta olmalarını hazmedemiyorlar bütün olay bu bence
Doğru söylüyorsun kocalarimiz bize değer veriyor diye kiskaniyorlar bence onlarda ask yok kaynana eziyeti vardı smdi bişey yapamıyorlar anca konusuyorlar takan da yok onları anneler gününde Kaynanalara soda almak lazım hazmetsinler bizi
Tamam da senin kahve makinen yüzünden niye evini terk ediyor Yani ben orayı anlamadım Yani sen ne yapmışsın da gelip kayınvaliden eşine bağırıp çağırmış Bence bulaşacak bir yer arıyorlar