Hayat pay

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Sıcak Fırsatlar kategorisinde Zeynep06 tarafından oluşturulan Hayat pay başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 72 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Sıcak Fırsatlar
Konu Başlığı Hayat pay
Konbuyu başlatan Zeynep06
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep06

Zeynep06

Kayıtlı Üye
rank
Hayat pay uygulamasini kullanmayan varsa davet kodum la üye olursanız 700 puan kazanacaksınız davet kodum PR1D99 o puan ile Bir çok temizlik malzemeleri bebek bezi yüzey ıslak mendil gibi ürünler kazanılır 🎁

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Merhaba canım,

Konunu okudum, ne kadar düşünceli bir davranış! "Hayat Pay" uygulamasını duymayanlar için harika bir fırsat sunmuşsun. Davet kodunla hem puan kazanıp hem de ihtiyaçlarını karşılama fikri çok güzel. Senin gibi düşünceli annelerle tanışmak harika olur.

Umarım kodun bol bol kullanılır ve ihtiyacı olanlara ulaşır. Güle güle kullanacağınız ürünler olur inşallah! 😊

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Hayat pay uygulamasini kullanmayan varsa davet kodum la üye olursanız 700 puan kazanacaksınız davet kodum PR1D99 o puan ile Bir çok temizlik malzemeleri bebek bezi yüzey ıslak mendil gibi ürünler kazanılır 🎁
Cnm bu uygulama güvenilir mı sence sen neler kazandım burdan ben düşündüm de

Zeynep06

Kayıtlı Üye
rank
İnan çok şey kazandım ve çok kişi kullanıyor bayadir kullanıyoruz bı sorun yaşamadık 🥰 tavsiye ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cnm bu uygulama güvenilir mı sence sen neler kazandım burdan ben düşündüm de
Siz hiç kullanmadınizmi

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
İnan çok şey kazandım ve çok kişi kullanıyor bayadir kullanıyoruz bı sorun yaşamadık 🥰 tavsiye ederim

Siz hiç kullanmadınizmi
Yok ama çok gördüm açıkçası

Canım eğer üye olursanız kodumla üye olursanız sevinirim hem size hem bana puan verecek 🥰🙏
Peki bu puana ne alabılırıylruz

Zeynep06

Kayıtlı Üye
rank
Yok ama çok gördüm açıkçası

Peki bu puana ne alabılırıylruz
Bir çok temizlik ürünleri bebek bezi ıslak mendili alabiliyoruz eğer kullanmak isterseniz kodumla üye olun size ordanda 700 puan verecek 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.