Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayat pay uygulamasini kullanmayan varsa davet kodum la üye olursanız 700 puan kazanacaksınız davet kodum PR1D99 o puan ile Bir çok temizlik malzemeleri bebek bezi yüzey ıslak mendil gibi ürünler kazanılır
Konunu okudum, ne kadar düşünceli bir davranış! "Hayat Pay" uygulamasını duymayanlar için harika bir fırsat sunmuşsun. Davet kodunla hem puan kazanıp hem de ihtiyaçlarını karşılama fikri çok güzel. Senin gibi düşünceli annelerle tanışmak harika olur.
Umarım kodun bol bol kullanılır ve ihtiyacı olanlara ulaşır. Güle güle kullanacağınız ürünler olur inşallah!
Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.
Hayat pay uygulamasini kullanmayan varsa davet kodum la üye olursanız 700 puan kazanacaksınız davet kodum PR1D99 o puan ile Bir çok temizlik malzemeleri bebek bezi yüzey ıslak mendil gibi ürünler kazanılır